Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit Kofi Annan, fost sef al ONU si laureat al premiului Nobel pentru pace

Hotnews Hotnews,
 A murit Kofi Annan, fost sef al ONU si laureat al premiului Nobel pentru pace

Kofi Annan, fost secretar general al ONU si laureat al premiului Nobel pentru pace, a murit, a anuntat sambata fundatia care ii poarta numele, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

DOLIU pe scena politica mondiala! Kofi Annan, fost secretar general al ONU, a murit la varsta de 80 de ani

Fostul secretar general al ONU si laureat al premiului Nobel pentru Pace, Kofi Annan, a murit la varsta de 80 de ani. Annan, care sa nascut in Ghana in 1938, a fost al saptelea Secretar General al ONU,.

Klaus Iohannis: Kofi Annan a fost un lider vizionar. Eforturile sale de a reforma ONU nu vor fi uitate

Fostul secretar general al ONU Kofi Annan, care s-a stins din viata sambata, a fost un lider vizionar si o inspiratie pentru toti cei care vor sa lucreze la o lume mai buna, a transmis presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj de condoleante adresat familiei laureatului Premiului Nobel.

Iohannis, reactie dupa moartea lui Kofi Annan: A fost un lider vizionar. Eforturile sale de a reforma ONU nu vor fi uitate

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca fostul secretar general al ONU Kofi Annan, care murit sambata dimineata, a fost un lider vizionar, ale carui eforturi de a reforma ONU nu vor fi uitate.

Klaus Iohannis, mesaj dupa anuntul mortii lui Kofi Annan: A fost un lider vizionar

Fostul secretar general al ONU Kofi Annan a fost un lider vizionar, ale carui eforturi de a reforma ONU nu vor fi uitate, a subliniat, sambata, presedintele Klaus Iohannis. L-am pierdut astazi pe Kofi Annan, fo.

Klaus Iohannis: Kofi Annan a fost un lider vizionar. Eforturile sale nu vor fi uitate

Kofi Annan a fost un lider vizionar si o inspiratie pentru toti cei care vor sa lucreze la o lume mai buna, a transmis presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj de condoleante. L-am pierdut astazi pe.

A murit fostul secretar general al ONU, Kofi Annan, laureat al Premiului Nobel pentru Pace

Fostul secretar general al ONU, Kofi Annan, laureat al Premiului Nobel pentru Pace din 2001, a incetat din viata la varsta de 80 de ani, anunta sambata agentiile internationale de presa. Kofi Annan s-a.

Kofi Annan, fostul secretar general al Natiunilor Unite, a murit

Fostul secretar general al ONU Kofi Annan a incetat din viata la varsta de 80 de ani, relateaza presa internationala, citand un anunt facut de familia sa.

Fost sef al galeriei Dinamo Bucuresti: Daca Jandarmeria doreste sa creeze o diversiune pe cine ar putea sa dea vina? Nu cumva pe galerii? (VIDEO)

Fostul sef al galeriei Dinamo Bucuresti, Mihnea Ionescu, a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la protestul din Piata Victoriei au fost prezenti membrii ai galeriilor mai multor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )