Libnet.ro
UNICEF

15:30

Klaus Iohannis: Kofi Annan a fost un lider vizionar. Eforturile sale de a reforma ONU nu vor fi uitate

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Kofi Annan a fost un lider vizionar. Eforturile sale de a reforma ONU nu vor fi uitate

Fostul secretar general al ONU Kofi Annan, care s-a stins din viata sambata, a fost un lider vizionar si o inspiratie pentru toti cei care vor sa lucreze la o lume mai buna, a transmis presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj de condoleante adresat familiei laureatului Premiului Nobel. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Kofi Annan a fost un lider vizionar. Eforturile sale nu vor fi uitate

Kofi Annan a fost un lider vizionar si o inspiratie pentru toti cei care vor sa lucreze la o lume mai buna, a transmis presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj de condoleante. L-am pierdut astazi pe.

Iohannis, reactie dupa moartea lui Kofi Annan: A fost un lider vizionar. Eforturile sale de a reforma ONU nu vor fi uitate

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca fostul secretar general al ONU Kofi Annan, care murit sambata dimineata, a fost un lider vizionar, ale carui eforturi de a reforma ONU nu vor fi uitate.

A murit Kofi Annan, fost sef al ONU si laureat al premiului Nobel pentru pace

Kofi Annan, fost secretar general al ONU si laureat al premiului Nobel pentru pace, a murit, a anuntat sambata fundatia care ii poarta numele, potrivit Reuters.

DOLIU pe scena politica mondiala! Kofi Annan, fost secretar general al ONU, a murit la varsta de 80 de ani

Fostul secretar general al ONU si laureat al premiului Nobel pentru Pace, Kofi Annan, a murit la varsta de 80 de ani. Annan, care sa nascut in Ghana in 1938, a fost al saptelea Secretar General al ONU,.

Klaus Iohannis, mesaj dupa anuntul mortii lui Kofi Annan: A fost un lider vizionar

Fostul secretar general al ONU Kofi Annan a fost un lider vizionar, ale carui eforturi de a reforma ONU nu vor fi uitate, a subliniat, sambata, presedintele Klaus Iohannis. L-am pierdut astazi pe Kofi Annan, fo.

A murit fostul secretar general al ONU, Kofi Annan, laureat al Premiului Nobel pentru Pace

Fostul secretar general al ONU, Kofi Annan, laureat al Premiului Nobel pentru Pace din 2001, a incetat din viata la varsta de 80 de ani, anunta sambata agentiile internationale de presa. Kofi Annan s-a.

Kofi Annan, fostul secretar general al Natiunilor Unite, a murit

Fostul secretar general al ONU Kofi Annan a incetat din viata la varsta de 80 de ani, relateaza presa internationala, citand un anunt facut de familia sa.

Klaus Iohannis, la plimbare cu bicicleta prin Constanta (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a plimbat cu bicicleta prin Constanta, noteaza ziuaconstanta. ro. El a fost fotografiat de primarul orasului Negru Voda, care a precizat ca seful statului sta la vila de protocol din.

Imagini exclusive cu plaja lui Klaus Iohannis si a lui Liviu Dragnea - VIDEO

Vila, plaja privata, terenuri de tenis, acestea sunt doar cateva dintre facilitatile pe care le are presedintele Klaus Iohannis atunci cand isi petrece concediul la Neptun. Vila de protocol de care.

Klaus Iohannis a ramas la mare dupa manifestarile de Ziua Marinei. Presedintele s-a cazat la vila din Neptun

Presedintele Klaus Iohannis a ramas pe litoral dupa ce a participat la manifestarile de la Constanta prilejuite de Ziua Marinei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )