Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit Mihai Junea, una dintre cele mai importante voci ale radioului din Romania

Adevărul Adevărul,
A murit Mihai Junea, una dintre cele mai importante voci ale radioului din Romania

Radio Timisoara pierde unul dintre jurnalistii de calibru. Un reper in peisajul presei sportive si nu numai, Mihai Junea a murit in noaptea de luni 9, aprilie. continuă pe Adevărul

Trei dintre cele mai bune retete oltenesti care pot fi gatite in Postul Pastelului

Mancarea in Postul Pastelui poate sa fie o alegere simpla daca stim exact care sunt produsele cele mai potrivite in aceasta perioada.

Serban Papacostea a murit. Marele istoric avea 89 de ani

Istoricul si academicianul Serban Papacostea a murit vineri, la 89 de ani. De numele lui se leaga unele dintre cele mai importante sitenteze de istorie medievala romaneasca. Nascut la 25 iunie 1928 in.

Cele mai neobisnuite traditii de Pasti din lume

Nu toata lumea asociaza Pastele cu iepurasi de ciocolata, oua rosii sau mancaruri din carne de miel. Daca sunteti curiosi cum sarbatoresc alte popoare, iata cateva dintre cele mai neobisnuite traditii de Pasti din lume.

Ronaldo, un geniu: Portughezul a explicat cum a inscris unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria Ligii Campionilor

Chiar daca au trecut doar patru luni din acest an, lumea fotbalului e convinsa ca deja s-a adjudecat premiul pe care FIFA il acorda la finalul anului pentru cea mai spectaculoasa reusita.

Jurnalistul Mihai Junea a incetat din viata

Mihai Junea, renumit si indragit jurnalist din Timisoara, a incetat din viata. Junea, fost jurnalist sportiv la Radio Timisoara si realizator de emisiuni la TVR Timisoara, a murit la varsta de 62 de.

Hristos a inviat! Crestinii au luat Lumina, cand se aprinde lumanarea de Paste

Comemorarea invierii ramane de milenii una dintre cele mai importante sarbatori ale crestinatatii. in noaptea invierii, la Calarasi, mii de credinciosi vin sa ia lumina. De altfel, lumanarea pe care o aprindem de inviere are puteri miraculoase.

INFOGRAFIC: Smartphone-urile care emit cele mai multe radiatii

Una dintre principalele ingrijorari asociate smartphone-urilor sunt efectele potential nocive pe care radiatiile le-ar putea avea asupra sanatatii noastre. Studiile realizate de-a lungul timpului sunt, insa, deseori neconcludente sau nu ajung la.

FOTO VIDEO Unde pot fi admirati cei mai frumosi cai lipitani din Romania. Istoria hergheliei vechi vestite in toata Europa

Herghelia de la Sambata de Jos este cea mai mare din Romania si una dintre cele mai renumite din Europa. Este si o atractie turistica, iar vizitatorii pot vedea superbii lipitani si pot asista la spectacole de dresura.

Lord of the Rings facut de Amazon va fi un serial extrem de costisitor

Universul fantastic Middle Earth se pregateste sa fie mediul pentru un nou serial produs de Amazon ce va continua povestea din Lord of the Rings. Poate nu ai vazut Lord of the Rings, dar franciza este una dintre cele mai profitabile dintre toate care au ajuns in cinematogre in ultimele doua decenii. Creatiile lui Peter [].

Cea mai frumoasa insula din lume va fi inchisa pentru turisti! Motivul e tulburator

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte a aprobat miercuri inchiderea temporara a Insulei Boracay, una dintre cele mai populare destinatii turistice din tara sa, pentru a pregati lucrarile de reabilitare a insulei .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )