Libnet.ro
UNICEF

23:00

A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela, considerat de compatrioti un simbol, a decedat in aceasta seara la varsta de 95 de ani,. continuă pe Wall-Street Ro

A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african.

UPDATE: Barack Obama: Nelson Mandela a trait pentru un ideal. Am pierdut unul dintre cei mai curajosi oameni si influenti. Acum nu ne mai apartine. El si-a sacrificat propria libertate pentru libertatea celorlati. A ajuns din inchisoare presedinte. Cat timp voi trai voi incerca sa valorific ce am invatat din experienta lui. Eu si Michelle ne exprimarmm condoleante fata de poporul sud-african si de familia lui Nelson Mandela. Nelson Mandela a fost un exemplut pentru toti. Aceasta este .

A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african (GALERIE FOTO).

UPDATE: Barack Obama: Nelson Mandela a trait pentru un ideal. Am pierdut unul dintre cei mai curajosi si influenti oameni. Acum nu ne mai apartine. El si-a sacrificat propria libertate pentru libertatea celorlati. A ajuns din inchisoare, presedinte. Cat timp voi trai voi incerca sa valorific ce am invatat din experienta lui. Eu si Michelle ne exprimarmm condoleante fata de poporul sud-african si de familia lui Nelson Mandela. Nelson Mandela a fost un exemplu pentru toti. Aceasta este .

Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african, a murit la 95 de ani

Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african, a incetat din viata, joi, la varsta de 95 de ani, dupa o lunga lupta cu boala. Vestea a fost confirmata de presedintele Africii de Sud, Jacob Zuma, relat.

VIDEO ARHIVA A murit Nelson Mandela, parintele natiunii sud-africane

Nelson Mandela a murit, a anuntat joi seara presedintele sud-african Jacob Zuma, citat de Reuters. Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud si erou al luptei anti-apartheid, avea 95 de ani.

VIDEO Top 10 cantece-tribut in onoarea lui Nelson Mandela

Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud, cel care a murit joi, a influentat si inspirat de-a lungul ultimilor 30 de ani numerosi solisti prin sacrificiul sau si lupta pentru dreptate. Ziua de nastere a lui Mandela, 18 iulie, este sarbatorita in intreaga lume ca Ziua Mandela, iar artisti de pe toate continentele i-au inchinat cantece-tribut celui care a petrecut 27 de ani in inchisoare pentru lupta sa anti-apartheid.

VIDEO ARHIVA A murit Nelson Mandela, parintele natiunii Africii de Sud

Nelson Mandela a murit, a anuntat joi seara presedintele sud-african Jacob Zuma, citat de Reuters. Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud si erou al luptei anti-apartheid, avea 95 de ani.

Crin Antonescu, despre Nelson Mandela: Unul dintre cei mai mari oameni de stat ai timpurilor noastre

Presedintele Senatului si liderul Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care isi exprima tristetea fata de moartea lui Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud, informeaza Mediafax.

Liderii lumii sunt asteptati la funeraliile lui Nelson Mandela.

Liderii lumii sunt asteptati in Africa de Sud, saptamana viitoare, la Johannesburg si Pretoria, pentru funeraliile lui Nelson Mandela. El care va fi inmormantat in satul sau, Qunu, duminica, 15 decembrie, potrivit Mediafax. Trebuie sa lucram impreuna pentru a organiza cele mai demne funeralii acestui fiu exceptional al tarii si parinte al tinerei noastre natiuni, a declarat vineri presedintele Jacob Zuma. Citeste: A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african Vom .

BREAKING NEWS! A murit Nelson Mandela!

Nelson Mandela a incetat din viata la varsta de 95 de ani, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala grea. Anuntul a fost facut in aceasta seara de actualul presedinte al Africii de Sud, Jacob Zuma.

Nelson Mandela duce o lupta plina de curaj pe patul de moarte, potrivit fiicei acestuia

Primul presedinte de culoare al Africii de Sud, Nelson Mandela, duce o lupta plina de curaj pe patul de moarte, potrivit fiicei acestuia, Makaziwe Mandela. Este inca cu noi, puternic, curajos. Chiar daca.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )