Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un om a murit pe strada, in Brasov, langa Spitalul Judetean, cu trei ambulante alaturi

Antena3 Antena3,
Un om a murit pe strada, in Brasov, langa Spitalul Judetean, cu trei ambulante alaturi

Un barbat a murit, marti, in Brasov, langa Spitalul Judetean, vegheat de echipajele a trei ambulante. continuă pe Antena3

Situatie revoltatoare la Brasov. Un barbat a murit langa Spitalul Judetean, in timp ce trei Ambulante se aflau in zona

Sfarsit tragic pentru un barbat de 63 de ani, din Brasov, care s-a prabusit la pamant in apropierea Spitalului Judetean, fara ca nimeni sa nu-i mai poata oferi o sansa la viata. in ciuda interventiei unei Ambulante, victima a fost declarata decedata. Ambulanta fara echipament potrivit, sosita la interventie Potrivit presei locale, victima, un barbat .

Un barbat a decedat langa Spitalul Judetean Brasov. Martorii spun ca autospeciala SMURD nu avea instrumentarul de resuscitare

Un barbat, in varsta de 63 de ani a decedat, marti,langa Spitalul Judetean Brasov. Martorii sustin ca dupa ce a iesit dintr-o banca, s-a prabusit pe strada. Doua trecatoare i-au acordat.

Focar de COVID la Spitalul Judetean Sibiu: 33 de persoane infectate. Sectia de Neurologie a fost inchisa

Sectia deNeurologie a Spitalului Judetean Sibiu a fost inchisa, dupa depistarea unui focar de COVID-19. 33 de persoane s-au infectat, din care 21 sunt angajati ai unitatii medicale. in cadrul.

RALUCA TURCAN: Un nou program de preventie, semnat impreuna cu Ministerul Fondurilor Europene la Spitalul Judetean Constanta

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, si conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei din Constanta au semnat, miercuri, in prezenta vicepremierului Raluca Turcan, un contract de finantare a serviciilor de depistare a cancerului colorectal, proiect in valoare de aproximativ 23,7 milioane de lei, de care vor beneficia gratuit in jur de 50. 000 de persoane.

VIDEO Cum a ajuns Spitalul Judetean Buzau front de lupta electorala intre candidatii USR PLUS si PSD

La Buzau, lupta electorala a ajuns in curtea Spitalului Judetean. Un candidat USR PLUS acuza ca triajul suspectilor de COVID-19 se face in corturi neincalzite si insalubre, argumentul sau fiind o inregistrare video. Managerul spitalului, si el candidat la Parlament, spune ca totul este o minciuna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )