Libnet.ro
UNICEF

10:15

A murit un supermodel al anilor 90. Abia implinise 50 de ani!

ADPM ADPM,
A murit un supermodel al anilor 90. Abia implinise 50 de ani!

Stella Tennant, un supermodel britanic al anilor 90, a murit, la scurt timp dupa ce a implinit varsta de 50 de ani. Fusese muza lui Karl Lagerfeld si imaginea casei Chanel. continuă pe ADPM

Un istoric al femeilor ministri din ultimii 31 de ani Guvernele fara femei in Romania sunt specifice anilor 90

Una dintre criticile aduse Guvernului Citu este ignorarea femeilor la formarea cabinetului de ministri. Doar o femeie se afla intre cei 21 de membri ai Guvernului- Raluca Turcan PNL), propusa la Ministerul Muncii. Guvernele fara femei in Romania sunt specifice anilor 90. Abia dupa anul 2000, principiul egalitatii de sanse a castigat mai multa importanta, iar femeile au fost luate in considerare la formarea guvernelor. Dupa 2000, au mai existat doua Guverne cu o singura femeie ministru: Guvernul Tariceanu 2 si Guvernul Ungureanu. HotNews. ro face un scurt istoric al femeilor din guvernele Romaniei din decembrie 1989 pana in prezent. Vezi in ce guverne s-au aflat cele mai multe femei si in ce guverne nu au existat deloc ministri femei.

Muza lui Karl Lagerfeld, manechinul Stella Tennant, a murit la varsta de 50 de ani

Manechinul scotian Stella Tennant, verisoara indepartata a printesei Diana si muza a lui Karl Lagerfeld, a murit subit, marti, la varsta de 50 de ani, a anuntat familia sa pentru cotidianul britanic The Guardian.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )