Libnet.ro
UNICEF

15:31

Un istoric al femeilor ministri din ultimii 31 de ani Guvernele fara femei in Romania sunt specifice anilor 90

Hotnews Hotnews,
 Un istoric al femeilor ministri din ultimii 31 de ani Guvernele fara femei in Romania sunt specifice anilor 90

Una dintre criticile aduse Guvernului Citu este ignorarea femeilor la formarea cabinetului de ministri. Doar o femeie se afla intre cei 21 de membri ai Guvernului- Raluca Turcan PNL), propusa la Ministerul Muncii. Guvernele fara femei in Romania sunt specifice anilor 90. Abia dupa anul 2000, principiul egalitatii de sanse a castigat mai multa importanta, iar femeile au fost luate in considerare la formarea guvernelor. Dupa 2000, au mai existat doua Guverne cu o singura femeie ministru: Guvernul Tariceanu 2 si Guvernul Ungureanu. HotNews. ro face un scurt istoric al femeilor din guvernele Romaniei din decembrie 1989 pana in prezent. Vezi in ce guverne s-au aflat cele mai multe femei si in ce guverne nu au existat deloc ministri femei. continuă pe Hotnews

Bruneta care vrea sa ia cu asalt Bravo, ai stil! Este cea mai iubita vedeta din ultimii 2 ani

Este castigatoarea a doua sezoane Puterea Dragostei, si-a construit o comunicate de invidiat pe Instagram si este cautata de televiziuni, crescand audienta cu fiecare aparitie. Este vorba despre Bianca Comanici, care, desi recunoaste ca nu este o impatimita a modei, i-ar face placere sa participe la emisiunea Bravo, ai stil. Bianca Comanici, bruneta care vrea .

Revolta unei pensionare, la 31 ani de la Revolutie: Tu, copile, n-ai nici loc de munca, iar eu sa cer ca o nesimtita sa-mi mareasca pensia?!

Cu un singur revolutionar si reprezentantii catorva institutii s-au comemorat la Slatina evenimentele din decembrie 1989. Cateva minute mai tarziu, o doamna in varsta se oprea in fata monumentului si se inchina in fata troitei ridicate in memoria revolutionarilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )