Libnet.ro
UNICEF

23:45

A murit Sylvia Kristel, vedeta din Emmanuelle: Actrita avea 60 de ani

B1 B1,
A murit Sylvia Kristel, vedeta din Emmanuelle: Actrita avea 60 de ani

Actrita Sylvia Kristel, vedeta filmelor erotice din seria Emmanuelle, a murit in noaptea de miercuri spre joi, din cauza cancerului la gat, de care suferea de ani de zile, transmite Huffington Post. Vedeta. continuă pe B1

A murit actrita Sylvia Kristel, vedeta seriei de filme Emmanuelle

Actrita olandeza Sylvia Kristel, vedeta a filmelor erotice din anii 1970 si 1980, devenita celebra gratie seriei de filme Emmanuelle, a murit in noaptea de miercuri spre joi, a anuntat, joi, agentul de presa al artistei. Aceasta suferea de cancer la gat si a urmat un tratament contra metastazelor hepatice. In plus, ea era internata in spital de la inceputul lunii iulie, cand suferise un accident vascular cerebral.

A murit Sylvia Kristel (Emmanuelle), regina filmelor erotice din anii 70!

Actrita Sylvia Kristel, cea care a interpretat-o pe Emmanuelle, personajul de filme erotice din anii 70, a murit la varsta de 60 de ani. Sylvia suferea de cancer la gat. Continue reading .

Actrita Sylvia Kristel, celebra pentru rolul din seria erotica Emmanuelle, a murit la 60 de ani

Actrita olandeza Sylvia Kristel, cunoscuta in special pentru rolul din seria erotica Emmanuelle, a murit miercuri noapte, la varsta de 60 de ani. Prin intermediul unui comunicat dat publicitatii joi, agentul sa.

La o parte, Charlie Sheen! Ashton Kutcher, noua vedeta din Doi barbati si jumatate, este si cel mai bine platit actor de televiziune

Actorul Ashton Kutcher, interpretul personajului Walden Schmidt din serialul Doi barbati si jumatate, a fost numit cel mai bine platit actor de televiziune, anunta un clasament realizat de Forbes.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )