Libnet.ro
UNICEF

20:15

Actrita Sylvia Kristel, celebra pentru rolul din seria erotica Emmanuelle, a murit la 60 de ani

Antena3 Antena3,
Actrita Sylvia Kristel, celebra pentru rolul din seria erotica Emmanuelle, a murit la 60 de ani

Actrita olandeza Sylvia Kristel, cunoscuta in special pentru rolul din seria erotica Emmanuelle, a murit miercuri noapte, la varsta de 60 de ani. Prin intermediul unui comunicat dat publicitatii joi, agentul sa. continuă pe Antena3

A murit actrita Sylvia Kristel, vedeta seriei de filme Emmanuelle

Actrita olandeza Sylvia Kristel, vedeta a filmelor erotice din anii 1970 si 1980, devenita celebra gratie seriei de filme Emmanuelle, a murit in noaptea de miercuri spre joi, a anuntat, joi, agentul de presa al artistei. Aceasta suferea de cancer la gat si a urmat un tratament contra metastazelor hepatice. In plus, ea era internata in spital de la inceputul lunii iulie, cand suferise un accident vascular cerebral.

A murit Sylvia Kristel, vedeta din Emmanuelle: Actrita avea 60 de ani

Actrita Sylvia Kristel, vedeta filmelor erotice din seria Emmanuelle, a murit in noaptea de miercuri spre joi, din cauza cancerului la gat, de care suferea de ani de zile, transmite Huffington Post. Vedeta.

A murit Sylvia Kristel (Emmanuelle), regina filmelor erotice din anii 70!

Actrita Sylvia Kristel, cea care a interpretat-o pe Emmanuelle, personajul de filme erotice din anii 70, a murit la varsta de 60 de ani. Sylvia suferea de cancer la gat. Continue reading .

Facebook dezactiveaza modulul de sugestii de etichete pentru utilizatorii din Europa

Facebook a dezactivat controversatul modul de sugestii pentru etichete pentru utilizatorii din Europa, o miscare pe care combatantii o vor considera o victorie, scrie Daily Mail. Aceasta functie a site-ului de.

Hillary Clinton isi asuma responsabilitatea pentru atacul din Libia

Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, si-a facut mea culpa pentru atacul din 11 septembrie, asupra Consulatului SUA din Benghazi, Libia, care s-a soldat cu moartea ambasadorului Christopher Stevens si a altor .

Centru comun pentru Urgentele din Cluj.

Autoritatile judetene vor construi un centru in care vor fi preluate toate apelurile de urgenta, iar timpul de interventie va fi scurtat chiar si cu doua minute. In urmatoarele 24 de luni, la Cluj ar trebui sa functioneze un Centru Judetean de Conducere si Coordonare a Interventiilor si a Dispeceratului Integrat. Acesta va fi amplasat in cladirea Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta ISU), iar rolul acestuia va fi de colectare a tuturor apelurilor de urgenta si de .

AEP: Pentru alegerile din 9 decembrie se vor infiinta 18.749 de sectii de votare, cu 645 mai multe sectii decat in 2008

Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat, pe site-ul oficial, numarul sectiilor de votare ce urmeaza sa fie infiintate pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie: un total de 18. 749 de sectii dintre.

Cursuri pentru profesionistii din primarii care lucreaza in proiecte de eficienta energetica a cladirilor

Profesionistii arhitecti, ingineri, auditori energetici, responsabili energetici etc. ) care lucreaza in sectoare conexe cladirilor din cadrul primariilor pot urma cursuri postuniversitare la sfarsitul carora vor deveni formatori certificati in domeniul eficientei energetice, anunta Ministerul Dezvoltarii printr-un comunicat.

Gheorghe Tadici: Cristina Neagu va fi convocata pentru Europeanul din decembrie

Gheorghe Tadici, antrenorul nationalei de handbal feminin a Romaniei, a declarat ca o va convoca pe Cristina Neagu pentru Campionatul European de la finalul acestui an. Cristina Neagu si, de asemenea, Patricia Vizitiu, se afla in vederile mele pentru turneul final european, a precizat Tadici.

Mai putin bani pentru bancile din Europa emergenta.

Un studiu derulat de agentia de evaluare Fitch in randul a 43 de banci din Europa Centrala si de Est detinute de banci straine arata ca finantarea bancilor mama catre subsidiarele lor din CEE a scazut usor de la debutul crizei financiare globale. Cu toate acestea, agentia considera ca principalul motiv al cresterii modeste a creditului in regiunea CEE a fost legat de oportunitatile limitate pentru imprumuturi atractive in CEE, mai degraba decat constrangerile de finantare. Potrivit .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )