Libnet.ro
UNICEF

05:15

A murit una dintre cele mai apreciate jurnaliste, care a lucrat inclusiv la Parlamentul European

Adevărul Adevărul,
A murit una dintre cele mai apreciate jurnaliste, care a lucrat inclusiv la Parlamentul European

Duminica 26 aprilie a fost inmormantata la Pitesti Miruna Matei, unul dintre cei mai apreciati jurnalisti din Arges, cu o experienta in mass-media si comunicare de peste 26 de ani. Miruna s-a stins din viata joi 23 aprilie in urma unei boli necrutatoare. continuă pe Adevărul

Cele mai folosite extensii in Google Chrome: ce le face atat de speciale

Chiar daca s-a confruntat cu probleme in ceea ce priveste credibilitatea, Google ramane una dintre cele mai apreciate platforme de cautare la nivel global, prin al sau Chrome. Are multe extensii care le usureaza munca utilizatorilor si creeaza o experienta online placuta, potrivitzdnet. com.

Sfantul Gheorghe, celebrat pe 23 aprilie, unul dintre cei mai indragiti in randul crestinilor

Sfantul Gheorghe este unul dintre cei mai indragiti de crestini, fiind ocrotitorul Moldovei, dar si patronul Angliei, Georgiei si al Moscovei. in Lituania, Sf. Gheorghe este venerat ca protector al animalelor, iar in unele regiuni ale Spaniei ziua lui se serbeaza cu mese bogate si daruri, scrie Mediafax. in constiinta populara romaneasca, Sfantul Gheorghe este unul dintre cei mai prezenti sfinti, numeroase biserici purtand hramul sau. Exista numeroase orase in Romania care poarta numele Sfantului Gheorghe si chiar unul dintre cele trei brate ale Dunarii este denumit astfel. Sf. Gheorghe este de asemenea ocrotitorul Armatei Romane a carei zi, 23 aprilie, coincide cu sarbatorirea sfantului).

Digisport: Efectele post coronavirus observate la mai multe persoane care au fost declarate vindecate. Au nevoie de timp!

Dintre cele peste 2,5 milioane de persoane infectate cu noul coronavirus, peste 750. 000 au fost declarate vindecate, potrivit datelor existente pe 24 aprilie. O parte dintre cei recuperati au raportat diferite efecte secundare.

Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre purtatul mastii de protectie

Din 15 mai, toata lumea va trebui sa poarte masca de protectie in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun. Anuntul facut de Klaus Iohannis n-a multumit pe toata.

Vlad Mixich: Romania face cele mai putine teste pentru coronavirus din UE, cu exceptia Ungariei, Bulgariei si Greciei. Cresterea capacitatii de testare, esentiala pentru iesirea sigura din izolare

Romania testeaza cei mai putini suspecti de coronavirus la mia de locuitori dintre tarile Uniunii Europene, cu exceptia Ungariei, Bulgariei si Greciei, atrage atentia Vlad Mixich, expert in politici de sanatate. Cresterea capacitatii de testare este esentiala pentru o strategie de exit din izolare care sa protejeze sanatatea publica si in acelasi timp sa permita reactivarea economiei, subliniaza Vlad Mixich, adaugand ca in lipsa acesteia ne cam jucam cu focul!.

FOTO VIDEO Prima zi in care copiii din Spania au putut iesi din case dupa sase saptamani de carantina

Inchisi in case pentru sase saptamani, copiii spanioli au iesit duminica pentru prima data afara dupa relaxarea uneia dintre cele mai stricte carantine din Europa, impusa pe 14 martie, cand a izbucnit epidemia in Spania, relateaza AFP.

Ce sunt creditele acordate de IFN-uri si care sunt avantajele pe care le ofera?

Creditul este unul dintre cele mai importante instrumente ale societatii in care traim.

Omul care face 1 miliard de dolari pe luna: secretul succesului e un aparat vital in spitale din intreaga lume

Mii de spitale din intreaga lume sunt intr-o cursa nebuna de-a salva pacienti. Si unul dintre cele mai mari ajutoare il au de la ventilatoarele mecanice care pot tine in viata pacienti.

Cum a mutat Nicolae Ceausescu un bloc cu oamenii in apartamente. Vestea care a facut inconjurul lumii

Nicolae Ceausescu a mutat un bloc cu tot cu oamenii aflati in apartamente, acesta fiind unul dintre cele mai grandioase proiecte ingineresti din istoria tarii noastre. Mutarea blocului s-a facut in anul 1987, la Alba Iulia. Cum a mutat Nicolae Ceausescu un bloc cu oamenii in apartamente. Vestea care a facut inconjurul lumii Un bloc, .

Peste 100 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus raportate in ultimele 24 de ore la Suceava Care sunt cele mai afectate zone

Peste 100 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus, mai exact 114, au fost raportate in ultimele 24 de ore la Suceava, care ramane judetul cel mai afectat, cu 2. 613 imbolnaviri. Un alt judet cu un numar mare de infectii este Arad, cu 508 cazuri, conform datelor transmise duminica de Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )