Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din lume. A cazut de la inaltime

Antena3 Antena3,
A murit unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din lume. A cazut de la inaltime

Co-presedintele grupului chinez de firme HNA Wang Jian a decedat in Farnta in timpul unei calatorii de afaceri, politia locala precizand ca moartea pare a fi una accidentala, acesta cazand de la inaltime. continuă pe Antena3

in Premiera. Povestea romancei care a uimit Portugalia. Anca Poiana, unul dintre cei mai importanti producatori de vin

O romanca talentata si ambitioasa este pe cale sa fie primita in faimosul ordin al templierilor, cel despre care se spune ca ar detine Sfantul Graal, cupa in care s-a varsat sangele lui Hristos. Anca.

Doliu! Un cunoscut om de afaceri din Romania s-a stins din viata

Toader Burtila, unul dintre cei mai bogati 20 de ieseni, s-a stins din viata, marti, la varsta de 63 de ani. Barbatul era internat la un spital din Viena si a murit din cauza unor complicatii aparute la.

Un milionar roman a murit intr-un spital din Viena

Doliu in mediul de afaceri iesean. Unul dintre cei mai bogati 20 de ieseni s-a stins din viata. Evenimentul nefericit a avut loc in decursul zilei de ieri. Toader Burtila a murit pe un pat de spital din Viena.

100 de ani de antreprenoriat in Romania. Muzeul antreprenoriatului aduce la Cluj 30 de povesti de succes ale unor oameni de afaceri

Expozitia va fi gazduita de centrul comercial Platinia, in zilele de 4 si 5 iulie, cu ocazia Cluj Business Days, unul dintre cele mai importante evenimente de business din Transilvania.

Tragedie la Amara! Un maseur A MURIT din cauza oboselii, in timp ce trata un pacient

Tragedie la Amara. Un maseur a murit la locul de munca, dupa ce i s-a facut rau in timpul programului. Se pare ca barbatul era unul dintre cei mai apreciati maseuri, deci si foarte solicitat. Luni, in.

A transformat 220 de euro in 80.000 in cateva zile. Un roman s-a clasat al doilea la unul dintre cele mai importante turnee de poker din Europa

Vasile Strugari, un ardelean de 26 de ani, a plecat acasa cu 80. 000 de euro de la unul dintre cele mai importante turnee de poker din Europa, desfasurat de curand la granita dintre Cehia si Germania. Romanul joaca poker inca de la 18 ani si de la 21 de ani participa la evenimente in afara tarii.

INTERVIU Capitan de vas la Discovery, despre unul dintre cele mai periculoase joburi din lume: Poti sa ai dureri in tot corpul, dar mintea cedeaza prima

Keith Colburn 55 de ani), capitanul de vas din emisiunea O prada mortala de la Discovery Channel, ne-a acordat un interviu in care ne-a povestit ce inseamna sa ai unul dintre cele mai periculoase joburi din lume.

Transfer rasunator in NBA: LeBron James a semnat cu LA Lakers. Contractul e unul urias

Baschetbalistul Le Bron James, unul dintre cei mai valorosi din istorie, a spus adio echipei Cleveland Cavaliers pentru a semna un contract pe patru ani cu Los Angeles Lakers, in valoare de 154 de milioane de dolari.

BET-FI - singurul indice in crestere, dintre cei analizati

Indicele BET-FI, ce include in structura sa cele cinci SIF-uri, plus Fondul Proprietatea FP), a marcat o crestere de 1,24%, in raport cu moneda europeana, in intervalul 21 - 28 iunie, reprezentand singurul cos de actiuni dintre cei analizati care s-a apreciat, in perioada avuta in vedere.

incepe Olimpiada Internationala de Matematica. 615 dintre cei mai buni tineri matematicieni ai lumii vor fi prezenti la Cluj

Cluj-Napoca gazduieste in perioada 3-14 iulie 2018 Olimpiada Internationala de Matematica 2018 IMO 2018). Vor participa 615 concurenti din 114 tari ale lumii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )