Libnet.ro
UNICEF

12:45

incepe Olimpiada Internationala de Matematica. 615 dintre cei mai buni tineri matematicieni ai lumii vor fi prezenti la Cluj

Adevărul Adevărul,
incepe Olimpiada Internationala de Matematica. 615 dintre cei mai buni tineri matematicieni ai lumii vor fi prezenti la Cluj

Cluj-Napoca gazduieste in perioada 3-14 iulie 2018 Olimpiada Internationala de Matematica 2018 IMO 2018). Vor participa 615 concurenti din 114 tari ale lumii. continuă pe Adevărul

Anuntul SOC facut de unul dintre cei mai iubiti oameni de la Vocea Romaniei: Este pentru prima data... (VIDEO)

Semifinalistul din echipa lui Smiley la Vocea Romaniei, Amir, a lansat prima piesa, de debut, What You Want. Am ales sa fac o piesa cu un vibe pozitiv pentru ca mi-am dorit dintotdeauna sa fac oamenii s.

Bomba in showbiz! Unul dintre cei mai ravniti BURLACI din Romania SE iNSOARA. DETALIILE nuntii (FOTO)

Vladimir Draghia, castigatorul primului sezon Exatlon Romania, a dezvaluit ca se va insura luna viitoare cu Alice Cavalerul. Totul a fost organizat in detaliu, iar el a vorbit despre evenimentul ce va avea.

Anuntul trist tocmai a fost facut: A MURIT! Din pacate, e vorba de unul dintre cei mai iubiti artisti... (FOTO)

Actorul canadian Daniel Pilon, cunoscut pentru rolul sau din serialul Dallas, s-a stins din viata la varsta de 77 de ani. Anuntul a fost facut de familia sa, care a dezvaluit ca acesta a murit in urma unei.

BET-FI - singurul indice in crestere, dintre cei analizati

Indicele BET-FI, ce include in structura sa cele cinci SIF-uri, plus Fondul Proprietatea FP), a marcat o crestere de 1,24%, in raport cu moneda europeana, in intervalul 21 - 28 iunie, reprezentand singurul cos de actiuni dintre cei analizati care s-a apreciat, in perioada avuta in vedere.

in Premiera. Povestea romancei care a uimit Portugalia. Anca Poiana, unul dintre cei mai importanti producatori de vin

O romanca talentata si ambitioasa este pe cale sa fie primita in faimosul ordin al templierilor, cel despre care se spune ca ar detine Sfantul Graal, cupa in care s-a varsat sangele lui Hristos. Anca.

Unul dintre cei mai temuti lideri ai lumii interlope de la Craiova, arestat pentru infractiuni informatice. Portretul lui Vadik Gigi Zavera zis Gigioc

Interlopul Vadik Gigi Zavera a fost arestat impreuna cu alte trei persoane pentru infractiuni informatice. Inculpatii sunt acuzati de procurorii DIICOT ca inculpatii au constituit un grup infractional organizat in scopul comiterii unor infractiuni informatice.

HOROSCOP. Ei sunt cei mai buni tati ai zodiacului

Exista anumiti barbati care sunt tati foarte buni pentru copiii lor. Un rol foarte important in joaca aici si zodia in care s-au nascut. Iata care sunt cei mai buni tati ai zodiacului. VARSATOR - Varsatorul.

Cum iti dai seama ca ai probleme cu inima. Semnele pe care cei mai multi dintre oameni le ignora

Stiai ca unele dintre neplacerile pe care le treci usor cu vederea pot anunta de fapt prezenta unor afectiuni cardiace? iti spunem care sunt acestea ca sa poti sa iei masurile necesare din timp. Oboseala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )