Libnet.ro
UNICEF

21:15

A MURIT in urma cu putin timp! DOLIU iN TELEVIZIUNE! (FOTO)

B1 B1,
A MURIT in urma cu putin timp! DOLIU iN TELEVIZIUNE! (FOTO)

Prezentatorul TV Denis Norden s-a stins din viata la varsta de 96 de ani. Anuntul a fost facut de familia sa. Barbatul a murit miercuri dimineata, dupa multe saptamani petrecute in spitalul Royal. continuă pe B1

CUTREMUR PUTERNIC in urma cu putin timp! A avut 6 grade: Specialistii au dat ALARMA! Atentionari privind REPLICILE

Un cutremur cu magnitudinea 6 s-a produs marti in largul Insulelor Solomon din Pacificul de Sud, a anuntat Institutul american de geofizica USGS). Cutremurul s-a produs la 55 km adancime si la 37 km sud-est de.

Cutremur in Romania, in urma cu putin timp

Un cutremur cu magnitudinea 3,6 s-a produs, marti, in judetul Vrancea, la o adancime de 64 de kilometri. Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INCDFP) a anunta ca un cutremur.

Decizie neasteptata luata de Maria Sarapova! Anuntul facut in urma cu putin timp

Eliminata in optimile de finala la US Open, rusoaica Maria Sarapova nu va mai disputa niciun turneu in 2018. in prezent numarul 24 mondial, Sarapova nu va mai participa la Beijing, Tianjin si Moscova. Ea.

DEMISIA momentului in SCANDALUL care zguduie EUROPA! A facut anuntul in urma cu putin timp

Seful serviciilor secrete din Germania, Hans-Geaorg Maassen, va fi concediat de cancelarul Angela Merkel, dupa ce au aparut dezvaluiri despre legaturile sale cu partidul de extrema-dreapta Alternativa pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )