Libnet.ro
UNICEF

18:45

A murit Vitalie Belousov, unul dintre cei mai mari inventatori romani. Cutitele lui au revolutionat industria mecanica

Adevărul Adevărul,
A murit Vitalie Belousov, unul dintre cei mai mari inventatori romani. Cutitele lui au revolutionat industria mecanica

Vitalie Belousov, unul dintre cei mai respectati membri ai comunitatii academice din Iasi, fost rector al Institutului Politehnic, a murit la varsta de 85 de ani. continuă pe Adevărul

Samsung cere insolventa unuia dintre cei mai mari retaileri de electronice din Romania

Samsung Electronics Romania a depus la Tribunalul Bucuresti o cerere prin care solicita insolventa Family Concept SRL, fostul Domo Retail SA, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de retail destinata.

Cum au cunoscut succesul cei mai mari mosieri din istoria Baraganului, la inceputul secolului al XX-lea

Viata agrara a Baraganului inceputului de secol XX a fost dominata de patru mari mosieri. Nascuti in familii modeste, acestia au reusit sa devina proprietari peste mii de hectare agricole si sa dezvolte afaceri in domeniu. Din marile mosii astazi se mai pastreaza doar cateva ramasite.

Chris Hyndman a murit. Prezentatorul TV, gasit fara suflare pe o strada a orasului Toronto, avea 49 de ani

Unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori ai postului CBC, Chris Hyndman, murit luni noapte, corpul neinsufletit al acestuia fiind gasit pe o strada din Toronto. Vedeta din Canada avea 49 de ani.

Cladirile de birouri care au atras cei mai mari chiriasi in 2015

Companiile de ITC continua sa dea tonul tranzactiilor cu birouri, pe o piata in care majoritatea tranzactiilor mari sunt preinchirieri. Trendul pozitiv a oferit incredere si dezvoltatorilor, asa ca suprafata de birouri care este asteptata in piata.

Samsung cere insolventa Domo [UPDATE - pozitia oficiala Domo]

Samsung Electronics Romania a depus la Tribunalul Bucuresti o cerere prin care solicita insolventa Family Home Concept SRL, fostul Domo Retail SA, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de retail destinata electronicelor si electrocasnicelor,.

EXCLUSIV Cine sunt vinovatii pentru eliminarea Stelei: Vasile Iordache face o analiza dura a meciului de la Belgrad

Unul dintre cei mai mari portari din istoria ros-albastrilor a trait o mare deceptie, miercuri, in fata televizorului. El ofera o explicatie pentru forma slaba a lui Papp, dar insista ca, in afara de el, campioana a avut mai multe maini moarte in returul cu Partizan.

TOPUL Celor mai longevivi antrenori din istoria fotbalului. I-au depasit pe Mao sau Stalin!

Cei mai longevivi antrenori din lume au ajuns sa ocupe banca tehnica a cluburilor lor chiar si o jumatate de secol. Mircea Lucescu este unul dintre cei mai longevivi de la ora actuala din Europa, insa atunci cand vine vorba de istoria fotbalului el nu ar prinde un loc in top 10.

DPD Romania: IT, fashion si home deco, sectoarele care genereaza cele mai multe livrari pentru curieri

ITC, fashion, beauty, home deco si auto sunt industriile care au generat cele mai multe livrari pentru companiile de curierat romanesti in 2014, si care vor continua, in 2015, sa sustina peste 50% din business-ul curierilor de pe piata locala, arata datele DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de coletarie si curierat expres din Romania.

Andrei Berila, cel mai odios criminal din istoria Romaniei: Am omorat fiindca eram beat

Ati auzit pana acum de expresiile muncesti cat Berila, faci armata cat Berila? Ei bine, cand le rostiti, va comparati de fapt, fara sa stiti, cu Andrei Berila, unul dintre cei mai odiosi criminali din istoria Romaniei. in 1936 acesta a ucis cu sange rece sase persoane din Galati, socand o tara intreaga.

Oprea cere sanctiuni mai mari pentru cei care ii agreseaza pe politisti

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, cere sanctiuni mai mari pentru faptele de ultraj comise asupra functionarilor statului, in contextul in care un politist al Brigadei Rutiere a fost calcat cu masina de un om de afaceri turc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )