Libnet.ro
UNICEF

19:15

A murit Yash Chopra, unul dintre cei mai influenti producatori de la Bollywood

B1 B1,
A murit Yash Chopra, unul dintre cei mai influenti producatori de la Bollywood

Yash Chopra, unul dintre cei mai influenti producatori de la Bollywood, supranumit si regele filmelor de dragoste, a murit duminica, intr-un spital din Mumbai. Cineastul, in varsta de 80 de ani, a. continuă pe B1

Regele romantismului a murit

Yash Chopra, unul dintre cei mai influenti producatori de la Bollywood, a murit de febra dengue, in Mumbai, la varsta de 80 de ani, informeaza BBC.

Maslinii din Gradina Ghetsimani sunt unii dintre cei mai batrani copaci din lume - studiu

Maslinii din Gradina Ghetsimani, aflata in Ierusalim, pe care crestinii o venereaza ca locul unde Iisus Hristos s-a rugat inainte sa fie crucificat, sunt unii dintre cei mai batrani copaci din lume, stablinidu-se ca au cel putin 900 de ani, potrivit unui studiu prezentat la Roma, noteaza Reuters.

Rezultatul dat de Interpol, care arunca Romania in coltul rusinii. Romanii, printre cei mai cautati infractori din lume

Infractorii romani sunt printre cei mai cautati din lume! Conform unor date oficiale furnizate de Interpol, 12% dintre cei mai periculosi infractori cautati international sunt cetateni romani. Mai.

Afla care este tara cu cei mai multi jurnalisti dupa gratii.

Turcia detine recordul mondial in ceea ce priveste numarul jurnalistilor care se afla dupa gratii, se arata intr-un raport dat publicitatii luni de Comitetul pentru Protectia Jurnalistilor CPJ) si citat de AFP, scrie Mediafax. In acest raport, Comitetul pentru Protectia Jurnalistilor denunta una dintre cele mai vaste operatiuni de reprimare a libertatii presei din istoria recenta. In cercetarea care a stat la baza documentului, reprezentantii CPJ - un ONG fondat la New York - au .

Ei sunt cei mai bogati romani in 2012, desi au saracit

Criza financiara si-a spus cuvantul si in privinta averilor celor mai bogati romani. Editia din acest an a Top 300 cei mai bogati romani, realizata de Forbes, ne arata cine se claseaza pe primele locuri si care este nivelul averilor lor. Continue reading .

Talentul acestei romance a cucerit intreaga lume. Acum canta pe una dintre cele mai renumite scene de opera

Romanii continua sa uimeasca intreaga lume cu talentul lor innascut. De data aceasta, este vorba de o soprana romanca, ce a debutat pe una dintre cele mai renumite scene de opera din lume. Vocea sa a facut.

De ce boala sufera cei mai prietenosi copii din lume?

Sa ai un copil sociabil si prietenos este visul oricarui parinte. Din pacate, insa exista o boala pe care unii copii o au, iar cei care se confrunta cu asa ceva si-ar fi dorit, totusi, ca micutii lor sa nu fie chiar.

Ei sunt cei mai bine platiti actori de seriale TV

Revista Forbes a realizat recent un top al celor mai bine platiti actori de televiziune. Ashton Kutcher a reusit sa ajunga pe primul loc al acestui clasament, dupa ce a castigat aproximativ 24 de milioane de dolari, intre mai 2011 si mai 2012. Continue reading .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )