Libnet.ro
UNICEF

01:05

Musk anunta ca va redeschida fabrica Tesla din California: Daca arestati pe cineva, vreau ca eu sa fiu acela

Adevărul Adevărul,
Musk anunta ca va redeschida fabrica Tesla din California: Daca arestati pe cineva, vreau ca eu sa fiu acela

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a confirmat ca va redeschide fabrica din California impotriva ordinelor emise de autoritatile locale. continuă pe Adevărul

Elon Musk a redeschis fabrica Tesla din California, in ciuda restrictiilor impuse

Tesla a redeschis singura fabrica de masini electrice din California in ciuda restrictiilor locale impuse de autoritati in contextul pandemiei de covid-19.

Coronavirus: Elon Musk ameninta ca isi muta fabrica Tesla din California

Omul de afaceri Elon Musk a amenintat sambata sa paraseasca statul California, unde se afla singura sa fabrica de masini electrice Tesla din Statele Unite, deoarece autoritatile locale il impiedica sa reia imediat productia din cauza pandemiei COVID-19, transmite Agerpres.

Elon Musk va muta sediul central al Tesla din California

Elon Musk, a anuntat ieri pe contul personal de Twitter ca producatorul de automobile electrice isi va muta sediul central si proiectele viitoare in Nevada sau Texas.

Elon Musk anunta ca va muta sediul central al Tesla din California, pe fondul nemultumirii provocate de restrictiile legate de coronavirus

Directorul general al Tesla, Elon Musk, a scris sambata pe Twitter ca producatorul de automobile electrice isi va muta imediat sediul central si programele viitoare din California in Texas sau Nevada, din cauza nemultumirii provocate de restrictiile impuse de autoritati pentru combaterea epidemiei de coronvirus, transmite Reuters.

Ion Alexie, reputat medic infectionist din SUA: Daca pe o masca artizanala puneti un ciorap de dama, va protejeaza ca o masca chirurgicala

Ion Alexie, medic specialist in Nevada, SUA, a dezvaluit pentru Antena 3 un studiu care arata ca mastile artizanale pot fi imbunatatite daca se adauga ca strat protector un ciorap de dama. Medicul afirma ca si calitatea mastilor chirurgicale poate fi imbunatatita pentru o protectie de pana la 90% daca se invelesc cu dresuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )