Libnet.ro
UNICEF

11:00

Musulmanii din Romania celebreaza, incepand de duminica, Ramazan Bayramul Muftiatul anunta cum se vor desfasura ceremoniile religioase

Hotnews Hotnews,
 Musulmanii din Romania celebreaza, incepand de duminica, Ramazan Bayramul Muftiatul anunta cum se vor desfasura ceremoniile religioase

Credinciosii musulmani vor celebra, incepand din 24 mai, timp de trei zile, Ramazan Bayramul. Muftiatul Cultului Musulman din Romania a anuntat conditiile in care se vor desfasura ceremoniile, in contextul pandemiei de coronavirus. continuă pe Hotnews

Despartire rasunatoare in lumea mondena din Romania. Am facut o pasiune pentru barbatii de nimic!

Daca de la inceputul anului si pana acum s-au numarat divorturile, in pandemie se numara despartirile. Desi mult admirat de public, celebrul cuplu, nu de mult format, a decis sa pastreze distanta. Dupa episoade de certuri si impacari, cei doi si-au spus din nou Adio!. Despartire in lumea mondena din Romania in octombrie 2019, Ramona .

Padurile seculare din Romania, puse sub protectie abia acum. Anuntul facut de ministrul Mediului

Padurile seculare din Romania ies din circuitul economic si intra sub protectie la nivel national, a afirmat ministrul Mediului si Padurilor, Costel Alexe.

Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania, declarata de utilitate publica

Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania ACAROM) a fost recunoscuta ca fiind de utilitate publica, conform unei hotarari apobate joi de Guvern, anunta Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, care precizeaza ca in cele 309 uzine de asamblare din cele 27 de tari ale UE se produc anual 19,2 milioane vehicule, sector care in Europa are peste 13,8 milioane angajati.

Google acorda un grant de 200.000 de euro unui ONG din Romania pentru programe de siguranta online

Google acorda unei Organizatii Non-Guvernamentale ONG) din Romania, a carei misiune este incurajarea programarii, educatiei digitale si sustinerea adoptiei tehnologiei in randul copiilor, un grant in valoare de 200. 000 de euro, pentru derularea unor.

Treizeci de ani de la primele alegeri libere din Romania

La 20 mai 1990, in urma cu 30 de ani, aveau loc primele alegeri prezidentiale si parlamentare din Romania dupa caderea regimului comunist si dupa Revolutia din decembrie 1989.

Ce masti poarta vedetele din Romania

Daca pana acum purtarea lor in public reprezenta doar o recomandare din partea autoritatilor, in prezent purtarea mastilor de protectie a devenit obligatorie in spatiile publice inchise. Iata ce masti poarta vedetele noastre! .

Turismul dupa pandemie. Putem sa incepem sa ne facem rezervari la pensiunile din Romania?

In timp ce autoritatile ne indeamna sa ne facem vacantele de anul acesta in Romania, proprietarii de pensiuni spun ca au inceput sa sune telefoanele turistilor pentru rezervari, dar inca nu stiu ce sa le raspunda acestora.

Radu Banciu, la 30 de ani de la primele alegeri din Romania postdecembrista: TGV pleaca de la Paris cu 90 de kilometri pe ora, dar ajunge la o viteza de patru ori mai mare (VIDEO)

Radu Banciu a comparat drumul Romaniei postdecembriste din cele trei decenii de democratie cu trenul de mare viteza din Franta, cunoscut sub denumirea de TGV, care desi la inceput pleaca din Paris cu o viteza de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )