Libnet.ro
UNICEF

21:15

Treizeci de ani de la primele alegeri libere din Romania

Hotnews Hotnews,
 Treizeci de ani de la primele alegeri libere din Romania

La 20 mai 1990, in urma cu 30 de ani, aveau loc primele alegeri prezidentiale si parlamentare din Romania dupa caderea regimului comunist si dupa Revolutia din decembrie 1989. continuă pe Hotnews

Ion Iliescu, la 30 de ani de la primele alegeri libere din Romania: Clasa politica se rupe de societate, devenind o frana sociala

Ion Iliescu spune miercuri, la implinirea a 30 de ani de la primele alegeri libere din Romania, ca atunci nu a fost vorba de Duminica Orbului, cum le place unora sa spuna, Romania s-a schimbat mult in bine, dar sunt si lucruri care ne dezamagesc si ne ingrijoreaza.

Mesajul lui Ion Iliescu la 30 de ani de la primele alegeri dupa caderea comunismului Apropiat al cuplului Ceausescu, fostul presedinte e acuzat de crime impotriva umanitatii la Revolutie si Mineriade

Fostul presedinte Ion Iliescu a postat un mesaj, pe blogul sau, in conditiile in care, miercuri, se implinesc exact 30 de ani de la organizarea primelor alegeri in Romania postdecembrista, in urma carora avea.

Ion Iliescu si FSN, nereguli grave la primele alegeri postcomuniste. Ce si-a notat in jurnal Ion Ratiu, in 1990

Astazi se implinesc 30 de ani de la organizarea primelor alegeri din Romania, dupa caderea sistemului comunist. Fostul secretar al Comitetului Central PCR, Ion Iliescu a devenit primul presedinte postdecembrist,.

Google acorda un grant de 200.000 de euro unui ONG din Romania pentru programe de siguranta online

Google acorda unei Organizatii Non-Guvernamentale ONG) din Romania, a carei misiune este incurajarea programarii, educatiei digitale si sustinerea adoptiei tehnologiei in randul copiilor, un grant in valoare de 200. 000 de euro, pentru derularea unor.

Ce masti poarta vedetele din Romania

Daca pana acum purtarea lor in public reprezenta doar o recomandare din partea autoritatilor, in prezent purtarea mastilor de protectie a devenit obligatorie in spatiile publice inchise. Iata ce masti poarta vedetele noastre! .

Festivalurile mari din Romania ar putea fi anulate prin lege. Cum i-ar ajuta masura pe organizatori

Bogdan Gheorgiu, ministrul Culturii, sustine ca a fost contactat de organizatorii marilor festivaluri din Romania pentru a legifera anularea acestora in noul context epidemiologic. Organizatorii solicita acest lucru pentru facilitarea rezilierii contractelor.

30 de ani de la alegerile postdecembriste: Cred ca si fara frauda Iliescu ar fi castigat alegerile. Era descris ca omul care a salvat tara de Ceausescu

La 20 mai 2020 se implinesc 30 de ani de la primele alegeri postdecembriste din Romania. in urma scrutinului care a avut loc de Duminica Orbului, Ion Iliescu a castigat detasat cea mai inalta functie in stat.

Digi Sport: Stadionul din Romania, care va primi o fata complet noua. Proiect de aproximativ 35 de milioane de lei

Romania capata, incet dar sigur, o noua fata din punct de vedere al infrastructurii sportive. in anul in care Bucurestiul va inaugura trei stadioane ultramoderne, pentru Euro 2020, in tara sunt in derulare mai multe proiecte, precum cel din Brasov.

Ludovic Orban, la Ora Premierului in Parlament: Cea mai mare parte a companiilor din Romania au ramas in functiune, pentru ca restrictiile au fost limitate. Situatia nu este atat de grava

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca restrictiile aduse in Romania de criza COVID-19 au fost unele limitate, subliniind ca cea mai mare parte a companiilor din tara au ramas in.

Trei sferturi dintre conexiunile de internet fix din Romania permit viteze mari de peste 100 Mbps: RCSRDS este lider cu o cota de piata de 53%, urmat de Telekom cu 21%

O veste buna din sectorul telecom: la finalul anului 2019, trei sferturi dintre cele 5,3 milioane de conexiuni de internet fix din Romania permiteau viteze foarte mari, de peste 100 Mbps. Acest lucru s-a vazut, de altfel, si pe parcursul starii de urgenta care tocmai s-a incheiat, cand retelele de internet fix din Romania, bazate in principal pe fibra optica, au sustinut cu succes cererea exceptionala de trafic, a declarat duminica Sorin Grindeanu, presedintele ANCOM cu ocazia Zilei Mondiale a Comunicatiilor. Pe internet fix lider este RCSRDS, cu o cota de piata de 53%, in timp ce pe internet mobil conduce Orange cu o cota de piata de 39%.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )