Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mutare strategica PSD. Cand va fi votata motiunea de cenzura in Parlament

România Liberă România Liberă,
Mutare strategica PSD. Cand va fi votata motiunea de cenzura in Parlament

Scandalul motiunii de cenzura este departe de a se fi terminat. Opozitia a depus marti motiunea, iar. continuă pe România Liberă

Cine sunt defectorii de la PSD care au semnat motiunea de cenzura

Senatorul Ioan Talpos si deputatul Marius Bota sunt social-democratii ale caror semnaturi apar pe motiunea de cenzura initiata de liberali. Textul documentului a fost semnat si de senatorul Emanoil Savin si de deputatul Mihaita Gaina care si-au anuntat insa demisia din PSD recent.

Cine sunt PSD-istii care au semnat motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila nu a fost semnata doar de alesii Opozitiei, ci si de parlamentari ai PSD.

Scandal in Parlament. Cand va fi votata motiunea de cenzura. Opozitia protesteaza. Fifor: Ponta e la golf si nu isi poate sacrifica hobby-ul

In sedinta Birourilor Permanente reunite reprezentantii PSD si ai Opozitiei s-au certat pe tema calendarului motiunii, in conditiile in care social-democratii vor ca documentul sa fie dezbatut si votat sambata.

Opozitia a depus motiunea de cenzura. Turcan: Patru parlamentari PSD au votat motiunea

Liderii opozitiei depun la acesta ora motiunea de cenzura pentru caderea Guvernului Dancila. in acest moment se ia in calcul inclusiv faptul ca in weekend sa fie convocat plenul Parlamentului pentru votul.

Oficial. Motiunea de cenzura a fost depusa: 4 parlamentari PSD au trecut de partea Opozitiei. Turcan: PSD vrea ca motiunea sa fie citita noaptea, ca hotii!

Opozitia a depus motiunea de cenzura marti seara, urmand ca Birourile Permanente reunite ale Parlamentului sa stabileasca calendarul pentru citirea si votul acesteia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )