Libnet.ro
UNICEF

16:00

Opozitia a depus motiunea de cenzura. Turcan: Patru parlamentari PSD au votat motiunea

Antena3 Antena3,
Opozitia a depus motiunea de cenzura. Turcan: Patru parlamentari PSD au votat motiunea

Liderii opozitiei depun la acesta ora motiunea de cenzura pentru caderea Guvernului Dancila. in acest moment se ia in calcul inclusiv faptul ca in weekend sa fie convocat plenul Parlamentului pentru votul. continuă pe Antena3

Opozitia depune motinea de cenzura. Turcan: Patru parlamentari PSD au votat motiunea

Liderii opozitiei depun la acesta ora motiunea de cenzura pentru caderea Guvernului Dancila. in acest moment se ia in calcul inclusiv faptul ca in weekend sa fie convocat plenul Parlamentului pentru votul.

UPDATE PNL a depus motiunea de cenzura - calendarul, stabilit miercuri dimineata Opozitia acuza PSD ca impinge votul intr-o zi nelucratoare Marcel Ciolacu: Zilele sunt constitutionale, credeam ca e o urgenta

PNL a depus motiunea de cenzura, sustinuta de USR, UDMR, PMP, Pro Romania si ALDE. Textul a fost semnat de 237 de parlamentari. Birourile Permanente urmeaza sa se reuneasca miercuri pentru a stabili calendarul, dupa ce initial trebuia ca o decizie sa se ia marti seara, insa nu a fost cvorum.

Oficial. Motiunea de cenzura a fost depusa: 4 parlamentari PSD au trecut de partea Opozitiei. Turcan: PSD vrea ca motiunea sa fie citita noaptea, ca hotii!

Opozitia a depus motiunea de cenzura marti seara, urmand ca Birourile Permanente reunite ale Parlamentului sa stabileasca calendarul pentru citirea si votul acesteia.

PNL A DEPUS MOTIUNEA DE CENZURA. Turcan: Aceasta guvernare a creat haos, imoralitate si lipsa de incredere in Romania (VIDEO)

Opozitia a depus in Parlament motiunea de cenzura numita Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta!. 237 de parlamentari au semnat documentul, intre ei si patru de la PSD. Sunt.

Ponta spune ca, la motiunea de cenzura, va fi o batalie pana la ultimul vot

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, spune ca afirmatia premierului care sustine ca motiunea de cenzura nu va trece e din putul gandirii. Ponta considera ca va fi o batalie pana la ultimul vot, avand convingerea ca cei care au anuntat ca sustin motiunea vor fi prezenti in Parlament, si afirma ca inca discuta cu parlamentari PSD in vederea votului.

PNL a depus motiunea. Cand va fi supusa la vot in Parlament?

PNL a depus, astazi, motiunea de cenzura la adresa Guvernului Dancila. Aceasta ar urma sa fie supusa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )