Libnet.ro
UNICEF

01:05

Muzeu roman, amenajat cu 3,5 milioane de euro, deschis la Alba Iulia

România Liberă România Liberă,
Muzeu roman, amenajat cu 3,5 milioane de euro, deschis la Alba Iulia

Un muzeu roman, amenajat cu o finantare europeana in valoare de aproximativ 3,5 milioane de euro, care contine o parte din Principia, cladirea comandamentului castrului Apulum, poate fi vizitat incepand din acest weekend la Alba Iulia, ghizii fiind costumati in soldati romani. continuă pe România Liberă

Muzeu roman, amenajat printr-un proiect european de 3,5 mil. euro

Un muzeu roman, amenajat cu o finantare europeana in valoare de aproximativ 3,5 milioane de euro, care contine o parte din Principia, cladirea comandamentului castrului Apulum, poate fi vizitat incepand din acest weekend la Alba Iulia, ghizii fiind.

Grupul Garanti Romania, venituri de 39,3 milioane euro, in primul trimestru

Grupul financiar Garanti Romania a inregistrat venituri nete consolidate de 39,3 milioane euro in primul trimestru al anului 2015, in crestere cu 14,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar profitul net consolidat al Grupului a ajuns la 6,9 milioane euro, in timp ce activele totale s-au ridicat la 2,1 miliarde euro.

Grecia trebuie sa plateasca 960 milioane euro pe 6 si 12 mai, conform FMI

Fondul Monetar International FMI) a anuntat, joi, ca urmatoarele termene stabilite pentru Grecia in vederea efectuarii platilor catre organismul financiar international sunt 6 si 12 de mai, iar sumele ce vor trebui achitate totalizeaza circa 960 milioane euro 1,073 milioane dolari).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )