Libnet.ro
UNICEF

13:45

Muzeul Luvru si-a inchis portile de doua zile din cauza epidemiei de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Muzeul Luvru si-a inchis portile de doua zile din cauza epidemiei de coronavirus

Muzeul Luvru, cel mai vizitat din lume, nu si-a deschis portile duminica si luni, din cauza unei sedinte a conducerii cu personalul, in contextul epidemiei de coronavirus, relateaza Le Figaro. continuă pe Adevărul

Muzeul Luvru si opera La Scala, inchise din cauza epidemiei de coronavirus

Din cauza numarului mare de imbolnaviri din ultimele zile, in Franta si Italia, autoritatile au decis sa inchida mai multe obiective turistice importante printre care se numara Muzeul Luvru si opera La Scala din Milano.

Muzeul Luvru din Paris, inchis pentru a doua zi consecutiva. Angajatii se tem ca s-ar putea infecta cu Covid-19. UE: Industria turistica va pierde lunar profituri de 1,1 miliarde de euro

Muzeul Luvru din Paris le-a inchis portile turistilor si iubitorilor de arta pentru a doua zi la rand, luni, pe fondul temerilor starnite printre angajati referitoare la epidemia de coronavirus. Cozia s-au.

Muzeul Luvru si-a inchis portile duminica, din cauza coronavirsului

Muzeul Luvru, cel mai vizitat muzeu din lume, este inchis duminica, angajatii invocand dreptul lor de a opri munca din cauza epidemiei cu noul coronavirus, a anuntat conducerea institutiei, relateaza AFP.

Muzeul Luvru, iNCHIS din cauza CORONAVIRUSULUI! PANICA printre turisti (VIDEO)

Muzeul Luvru din Paris, una dintre cele mai vizitate galerii din lume, nu a primit turistii duminica dimineata, de teama noului coronavirus, a anuntat conducerea muzeului, conform AFP. Turistii au fost.

Familia primului pacient din Romania cu coronavirus a fost bagata in carantina. Decizia, luata la doua zile de la anuntarea diagnosticului

Familia gorjeanului de 25 de ani, din comuna Prigoria, primul pacient din Romania diagnosticat cu coronavirus, a fost bagata in carantina. Masura a fost luata astazi, desi tanarul a fost diagnosticat in urma cu doua zile.

Doua tinere din Slatina, lovite pe trecerea de pietoni

Doua tinere au fost lovite de o masina, vineri seara, pe o trecere de pietoni din municipiul Slatina.

Compania Ernst Young isi suspenda activitatea in doua sucursale din Germania: 1.500 de angajati vor lucra de acasa, dupa ce un coleg a fost depistat cu coronavirus

Ernst Young, una dintre cele mai mari companii de consultanta financiara si audit din lume, a anuntat ca isi suspenda activitatea din orasele germane Dusseldorf si Essen, dupa ce un angajat a fost.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )