Libnet.ro
UNICEF

17:30

Familia primului pacient din Romania cu coronavirus a fost bagata in carantina. Decizia, luata la doua zile de la anuntarea diagnosticului

Adevărul Adevărul,
Familia primului pacient din Romania cu coronavirus a fost bagata in carantina. Decizia, luata la doua zile de la anuntarea diagnosticului

Familia gorjeanului de 25 de ani, din comuna Prigoria, primul pacient din Romania diagnosticat cu coronavirus, a fost bagata in carantina. Masura a fost luata astazi, desi tanarul a fost diagnosticat in urma cu doua zile. continuă pe Adevărul

KLAUS IOHANNIS: Justitia din Romania a fost supusa unor incercari de subordonare fata de politic

Justitia din Romania a fost supusa, in ultimii trei ani, unor incercari de subordonare fata de politic, dar la aceste provocari raspunsul societatii romanesti a fost pe masura, a declarat presedintele Klaus Iohannis, ieri, la prezentarea bilantului activitatii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ).

Un italian de 71 de ani, recent intors in peninsula din Romania, a fost diagnosticat cu coronavirus Barbatul fusese la vanatoare - UPDATE

Un barbat de 71 de ani, cu resedinta in orasul Cattolica regiunea Emilia Romagna), recent intors din Romania, a fost diagnosticat cu coronavirus. El se afla in acest moment internat la spitalul din Rimini, sectia de boli infectioase, dar starea sanatatii lui nu este grava. Ministerul roman de Externe a transmis ca a facut demersuri, in regim de urgenta, pe langa autoritatile locale pentru obtinerea de informatii suplimentare, inclusiv cetatenia pacientului si cu privire la eventuala sedere a acestuia pe teritoriul Romaniei. 18:53 Barbatul a avut contacte multiple, nu se stie de unde a contactat infectia.

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

P PPG Romania anunta finalizarea primului proiect din cadrul programului Colorful Communities la Scoala Gimnaziala nr.55, Pantelimon

Producatorul de vopsea, PPG Romania, a anuntat finalizarea in luna decembrie a anului trecut a primului proiect din programul Colorful Communities. Peste 68 de voluntari PPG si proprietarii unuia dintre partenerii importanti ai PPG Romania, Sipo Comimpex SRL, au ajutat la reamenajarea corpului de gradinita al Scolii Gimnaziale nr. 55 din sectorul 3.

VIDEO Cum s-a imbolnavit prima persoana din Romaniacu coronavirus. Declaratiile autoritatilor se bat cap in cap

Prima persoana din Romania care a fost diagnosticata cu coronavirus a fost transportata joi dimineata, in jurul orei 3:00, la insititutul Matei Bals din Bucuresti cu izoleta, o autospeciala aflata in dotarea Directiei pentru Situatii de Urgenta.

Digi 24: Prima declaratie data de italianul revenit din Romania si confirmat cu coronavirus

Barbatul italian de 71 de ani revenit din Romania si confirmat cu coronavirus la Rimini spune ca i-a fost teama, insa acum nu mai are febra.

Cum ii afecteaza Coronavirus pe soferii de TIR din Romania si nu numai. 11 state europene, lovite de COVID 19

Soferii de tir victime colaterale le psihozei pe nume Coronavirus. De obicei, prea putin pretentiosi in legatura cu rutele pe care le au de facut, soferii de tir incep sa intoarca foaia cand vine vorba sa se duca in Italia. Situatia e destul de sensibila, in conditiile in care schimburile comerciale intre statele europene au .

Barbat plecat in Italia din Romania, confirmat cu coronavirus

Caz de coronavirus in cazul unei persoane care a plecat din Romania, in Italia, in regiunea Emilia-Romagna.

Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Ce produse sunt cele mai cautate mai ceva ca de sarbatori

Cetatenii romani au golit magazinele in ultimele zile. Din cauza infectiilor cu Covid-19 aparute in Italia recent, stocurile noastre au inceput sa scada. Directorul AMRCR face o declaratie in acest caz. Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, George Badescu, face un anunt in privinta .

Alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama coronavirusului

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus. Pe aeroportul Otopeni la fiecare patru ore terminalul sosiri este dezinfectat, iar omenilor care vin din zonele afectate de virus medicii le iau temperatura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )