Libnet.ro
UNICEF

18:00

Muzeul National de Istorie a Romaniei prezinta, pentru prima data in Olanda, expozitia Romanii si Marele Razboi

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Muzeul National de Istorie a Romaniei prezinta, pentru prima data in Olanda, expozitia Romanii si Marele Razboi

Muzeul National de Istorie a Romaniei in colaborare cu Institutul Cultural Roman la Bruxelles si Ambasada Romaniei in Regatul Tarilor de Jos prezinta, in cadrul seriei de manifestari consacrate celebrarii Centenarului Desavarsirii Unitatii Nationale, expozitia foto-documentara Romanii si Marele Razboi. , la Muzeul Huis Doorn din Olanda. Vernisajul expozitiei a avut loc pe 15 februarie 2018, . continuă pe Ceaşca de Cultură

S and P a imbunatatit ratingul Rusiei pentru prima oara din 2006

S and P Global Ratings a imbunatatit vineri ratingul Rusiei pentru prima oara din 2006, de la nivelul BB+ la BBB-, cu perspectiva stabila, o decizie majora care readuce cel mai mare exportator de energie din lume in categoria recomandata investitiilor dupa trei ani in categoria junk, transmite Bloomberg.

De ce vanzarile de smartphone-uri au scazut pentru prima oara

Vanzarile de smartphone-uri pe plan mondial au scazut pentru prima oara trimestrul trecut, arata datele Gartner care tine statistici inca din 2004. S-au vandut peste 400 de milioane de unitati, Samsung este lider, dar tot mai putini oameni cumpara cele mai ieftine smartphone-uri, iar cei care le au pe cele mai scumpe le schimba mult mai rar. Anul trecut s-au vandut in lume 1,53 miliarde de smartphone-uri si in top cinci au fost Samsung, Apple, Huawei, OPPO si Vivo.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2709 seconds )