Libnet.ro
UNICEF

21:45

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

B1 B1,
Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

Este din nou doliu in muzica populara romaneasca! Artista Andrada Barsauan trece prin momente cumplite. Ea a anuntat ca indragitul interpret Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. continuă pe B1

LACRIMI pentru MARIA CARNECI! BOALA GREA a rapus-o! Disperare in MUZICA POPULARA

Celebra cantareata de muzica populara Maria Carneci s-a implicat, alaturi de alte vedete din Romania, in lupta impotriva hepatitei C.

Vosganian a parasit indignat reuniunea PSD: Am auzit ca toti romanii de buna-credinta sunt la PSD, asa ca am decis sa nu-i tulbur

Senatorul ALDE Varujan Vosganian a povestit pe Facebook de ce a parasit indignat prima reuniune PSD la care a participat vreodata. El a sustinut ca a ascultat discursuri despre guvernarea PSD nu si ALDE) si despre faptul ca toti romanii de buna-credinta sunt in PSD, moment in care a decis sa plece de la conferinta social-democratilor din Iasi.

Mesajul emotionant al lui Florin Piersic, pentru toti romanii, in zi de sarbatoare

Mesaj emotionant pentru romani de la cel mai iubit actor, sarbatorit astazi. Florin Piersic vorbeste cu emotie despre dragostea de tara si despre speranta, cel mai frumos cuvant pe care il cunoaste.

DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut PROBLEME CARDIACE!

Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viatala varsta de 68 de ani, in urma unor complicatii cardiace. Cojocaru a absolvit Facultatea de Muzica din Brasov si Conservatorul Ciprian Porumbescu din.

Primesti PENSIA PE CARD?! Ministrul Muncii este cel care a dat VESTEA! ANUNT DE MAXIM INTERES pentru toti ROMANII!

Anunt de maxima importanta pentru toti pensionarii care incaseaza pensia pe card.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3081 seconds )