Libnet.ro
UNICEF

15:00

MWC 2014 Nokia X - calul troian al Microsoft in ecosistemul Google

Adevărul Adevărul,
MWC 2014 Nokia X - calul troian al Microsoft in ecosistemul Google

Nokia prezinta la MWC 2014 noi dispozitive, sub sloganul Under the Tree. in prezenta CEO-ului Stephen Elop, Nokia testeaza si ecosistemul Android. continuă pe Adevărul

MWC 2014: Nokia imita modelul Amazon si pune Android pe telefoanele sale. Cum va functiona insa platforma Nokia X

Nokia si-a prezentat telefoanele cu Android, dar doar folosesc acest sistem de operare, nu si intreg ecosistemul Google. Producatorul ofera alternative, iata care sunt acestea si de ce ar trebui sa tii cont cand vei ajunge sa cumperi un asa smartphone.

VIDEO MWC 2014: Nokia a prezentat primele sale smartphone-uri cu sistem de operare Android

Nokia a prezentat luni in cadrul Congresului mondial de tehnologie mobila din Barcelona, primele sale smartphone-uri pe care ruleaza sistemul de operare Android, la preturi incepand de la 89 euro fara taxe si subventii), cu cateva saptamani inainte de asteptata finalizare a tranzactiei de 7 miliarde dolari prin care Microsoft va prelua divizia de terminale mobile a Nokia, scrie Wall Street Journal.

VIDEO MWC 2014 Jolla - ce ar fi putut deveni Nokia. Telefonul cu poate cel mai frumos sistem de operare - Sailfish OS

Jolla este o companie finlandeza care pastreaza ramasitele echipei Nokia care a lucrat la sistemele de operare anterioare Windows Phone. Pastrand cumva liniile de design ale acelor sisteme de operare, Jolla a lansat primul telefon cu Sailfish OS, iar acesta a fost si la MWC 2014.

VIDEO MWC 2014 - LG G2 Mini e un telefon de buget, dar mai interesant decat alte gadgeturi LG

La MWC 2014, LG a lansat LG G2 Mini, care diversifica gama lor de telefoane fara butoane lateral cu un terminal de 4,7 inci si caracteristici tehnice medii. De asemenea, a fost afisat si LG G Pro 2.

VIDEO MWC 2014 - LG G Pro 2 este rival serios pentru Samsung Galaxy Note 3

Pentru a avea o gama completa cu aceeasi linie de design, LG a lansat si LG G Pro 2, pe care l-a prezentat la standul sau de la MWC 2014. Odata cu LG G Pro 2, cealalta companie sud-coreeana propune un rival pentru Samsung Galaxy Note 3.

VIDEO MWC 2014 Yota Phone 2 - telefon cu spirit rus - are doua fete si caracteristici din ce in ce mai bune

La MWC 2014 - Mobile World Congress 2014, rusii de la Yota au venit cu o noua versiune a smartphone-ului lor dublu, Yota Phone. Acesta are un ecran e-ink pe partea din spate, unde putem primi notificari, putem avea un flux de Facebook sau rezultatele ultimelor meciuri.

VIDEO MWC 2014 Concluzii de la Huawei: tineretea, laitmotivul publicului producatorului chinez

Huawei a prezentat azi un nou telefon, doua tablete interesante, o bratara inteligenta si un modem. E destul? Care e strategia producatorului ce ameninta granzii? Tineretea si comunicarea sunt pariurile chinezilor, pe care le-au infatisat la MWC 2014.

VIDEO Ce vrea Huawei de la MWC 2014?

Huawei a prezentat azi un nou telefon, doua tablete interesante, o bratara inteligenta si un modem. E destul? Care e strategia producatorului ce ameninta granzii? Tineretea si comunicarea sunt pariurile chinezilor, pe care le-au infatisat la MWC 2014.

Galaxy Gear 2 si Galaxy Gear Neo smartwatch-uri Samsung la MWC 2014

Dupa lungi speculatii in jurul acestor gadgeturi, Samsung a anuntat astazi la intr-o conferinta desfasurata la Barcelona, Galaxy Gear 2 si Galaxy Gear 2 Neo. Dupa ce anul trecut cei de la Samsung si-au incercat norocul cu prima generatie de Galaxy Gear, acum a venit momentul update-ului incremental pe care il asteptam cu totii, la MWC 2014. Nu vorbim de schimbari revolutionare la capitolul design, dupa cum se poate observa si in imaginile alaturate, dar cu siguranta cele doua ceasuri [].

Samsung Gear 2 si Samsung Gear Neo Smartwatch-uri Samsung la MWC 2014

Dupa lungi speculatii in jurul acestor gadgeturi, Samsung a anuntat astazi la intr-o conferinta desfasurata la Barcelona, Gear 2 si Gear 2 Neo. Dupa ce anul trecut cei de la Samsung si-au incercat norocul cu prima generatie de Galaxy Gear, acum a venit momentul update-ului incremental pe care il asteptam cu totii, la MWC 2014. Nu vorbim de schimbari revolutionare la capitolul design, dupa cum se poate observa si in imaginile alaturate, dar cu siguranta cele doua ceasuri inteligente anuntate [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )