Libnet.ro
UNICEF

05:15

MWC 2015 Samsung Galaxy S6 se incarca wireless pe mobilier IKEA, dar de ce conteaza?

Playtech Playtech,
MWC 2015 Samsung Galaxy S6 se incarca wireless pe mobilier IKEA, dar de ce conteaza?

La MWC 2015, IKEA a prezentat solutii de incarcare wireless a dispozitivelor mobile. Acesta e cel mai mare pas inainte facut de vreo companie pentru a sustine incarcarea wireless. Astfel, 2015 ar putea fi anul in care chiar sa ne incarcam fara fir dispozitivele. Noua solutie de transformare a noptierelor, lampilor si birourilor in hotspot-uri []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S6, anuntat oficial: Ce are de oferit noul telefon al celor de la Samsung

Samsung Galaxy S6 a fost lansat azi la Barcelona intr-un eveniment desfasurat cu o zi inainte de inceperea MWC 2015. Este cel mai bun telefon Samsung, iar designul si constructia sunt, in sfarsit, premium. Samsung Galaxy S6 este cel mai asteptat telefon al anului 2015 cel putin pana la iPhone 6), iar prin acesta compania [].

Samsung Galaxy S6 versus HTC One M9: Android n-a aratat nicicand mai bine

Samsung Galaxy S6 si HTC One M9 au fost lansate ieri in Barcelona, inainte de MWC 2015. Sunt cele mai bune telefoane cu Android si cele pe care chiar sa le compari cu iPhone 6. Totusi, pe care il alegi dintre ele? Samsung Galaxy S6 este cel mai frumos telefon lansat vreodata de sud-coreeni.

Samsung Galaxy S6 si S6 Edge revolutia pe care cu totii o asteptam [HANDS ON]

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galax S6 Edge au fost lansate oficial, in Barcelona. Noi avem doua clipuri video hands on cu ele, dar si o serie de impresii. Sud-coreenii au promis ca Samsung Galaxy S6 va fi o revolutie. Si s-au tinut de cuvant, lansand nu unul, ci doua dispozitive cu adevarat reusite, nu [].

Samsung Galaxy S6 Edge e oficial: Ecranul este curbat pe ambele laturi

Dupa Samsung Galaxy S6, sud-coreenii au anuntat Samsung Galaxy S6 Edge. Asa cum a fost cazul cu Note 4, acesta e un smartphone care face diferenta doar prin design si utilitatea ecranului curbat. De ce ai avea insa nevoie de asa ceva? Pana la iPhone 6, Samsung Galaxy S6 este cel mai asteptat si popular [].

Samsung Galaxy S6 e copiat dupa iPhone 6: Cat de adevarat e?

Samsung Galaxy S6 pare copiat dupa iPhone 6 si cum telefonul Apple a fost lansat inaintede cel al sud-coreenilor, trebuie sa fie adevarata presupunerea, nu? De fapt, nu e niciun adevar ca Galaxy S6 e copiat dupa iPhone 6. Aceste dreptunghiuri din metal, plastic si sticla sunt reciclate de la an la an, in functie [].

UPDATE Samsung a lansat Galaxy S6 si varianta curbata edge. Telefoanele au carcasa din metal si sticla si se pot incarca wireless

Samsung a lansat la Mobile World Congress Barcelona smartphone-ul de top Galaxy S6 si versiunea S6 edge, cu ecranul curbat pe ambele parti. Dupa vanzari sub asteptari S4 si S5, Samsung spera ca S6 va merge mult mai bine si tocmai de aceea a renuntat la plasticul atat de criticat. Noile Galaxy au carcasa din metal si sticla, se pot incarca wireless, iar Samsung a lansat si un serviciu de plati mobile numit Pay. Galaxy S6 si S6 edge vor fi disponibile la nivel global incepand cu mijlocul lunii aprilie 2015, in versiuni de 32, 64 si 128 GB. UPDATE Vodafone Romania a anuntat luni, 2 martie, ca noile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor fi disponibile utilizatorilor sai incepand din data de 17 aprilie.

Samsung a lansat Galaxy S6 si varianta curbata edge. Telefoanele au carcasa din metal si sticla si se pot incarca wireless

Samsung a lansat la Mobile World Congress Barcelona smartphone-ul de top Galaxy S6 si versiunea S6 edge, cu ecranul curbat pe ambele parti. Dupa vanzari sub asteptari S4 si S5, Samsung spera ca S6 va merge mult mai bine si tocmai de aceea a renuntat la plasticul atat de criticat. Noile Galaxy au carcasa din metal si sticla, se pot incarca wireless, iar Samsung a lansat si un serviciu de plati mobile numit Pay. Galaxy S6 si S6 edge vor fi disponibile la nivel global incepand cu mijlocul lunii aprilie 2015, in versiuni de 32, 64 si 128 GB.

Cand se lanseaza Samsung Galaxy S6 in Romania si ce pret va avea

Daca te intrebi cand se lanseaza Samsung Galaxy S6 in Romania, acum avem un raspuns care sa te multumeasca. Vodafone este primul operator care anunta. Samsung Galaxy S6 a fost prezentat pe 1 martie in Barcelona, inainte de MWC 2015, iar de-a lungul lunii martie vor porni precomenzile. Telefonul va ajunge pe piata pe 10 [].

Raspunsul romanilor la Samsung Galaxy S6 este acest smartphone premium

Dupa Samsung Galaxy S6 si HTC One M9 prezentate in Barcelona, Allview din Romania ne anunta ca are un smartphone varf de gama prezentat la MWC 2015.

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge - 5 megapixeli de selfie si bateria care se incarca cel mai rapid

Samsung a lansat in aceasta seara a sasea generatie a telefonului sau etalon. Samsung Galaxy S6 se doreste a fi telefonul care va face sud-coreenii sa ramanape primul loc si anul acesta. Pe langa el, Samsung Galaxy S6 Edge este varianta cu doua curburi ale ecranului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )