Libnet.ro
UNICEF

12:00

Raspunsul romanilor la Samsung Galaxy S6 este acest smartphone premium

Adevărul Adevărul,
Raspunsul romanilor la Samsung Galaxy S6 este acest smartphone premium

Dupa Samsung Galaxy S6 si HTC One M9 prezentate in Barcelona, Allview din Romania ne anunta ca are un smartphone varf de gama prezentat la MWC 2015. continuă pe Adevărul

Samsung Galaxy S6, anuntat oficial: Ce are de oferit noul telefon al celor de la Samsung

Samsung Galaxy S6 a fost lansat azi la Barcelona intr-un eveniment desfasurat cu o zi inainte de inceperea MWC 2015. Este cel mai bun telefon Samsung, iar designul si constructia sunt, in sfarsit, premium. Samsung Galaxy S6 este cel mai asteptat telefon al anului 2015 cel putin pana la iPhone 6), iar prin acesta compania [].

Ce noutati vedem in Samsung Galaxy S6, cel mai asteptat telefon al momentului

Acest preview pentru Samsung Galaxy S6 aduna intr-un singur loc toate zvonurile despre cel mai asteptat smartphone al inceputului de an.

Samsung Galaxy S6, preview inainte de lansare: Ce aduce cel mai asteptat telefon

Samsung Galaxy S6 va fi lansat pe 1 martie, inainte de Mobile World Congress din Barcelona, iar pana atunci facem un preview la ceea ce vom vedea. Din toate zvonurile pe care Samsung, cu stiinta sau fara, le-a alimentat in ultima perioada stim cam ce va avea acest smartphone. Si in mod cert vom vedea [].

Samsung Galaxy S6 Edge e oficial: Ecranul este curbat pe ambele laturi

Dupa Samsung Galaxy S6, sud-coreenii au anuntat Samsung Galaxy S6 Edge. Asa cum a fost cazul cu Note 4, acesta e un smartphone care face diferenta doar prin design si utilitatea ecranului curbat. De ce ai avea insa nevoie de asa ceva? Pana la iPhone 6, Samsung Galaxy S6 este cel mai asteptat si popular [].

LIVE de la lansarea Samsung Galaxy S6: Cel mai asteptat telefon al momentului

Samsung Galaxy S6 este cel mai asteptat smartphone al inceputului de an si pana la iPhone 7 din toamna. Designul e nou, materialele carcasei sunt mai bune si vine cu Android Lollipop. Acesta e evenimentul transmis live.

Lansarea Samsung Galaxy S6 si Edge: Telefoanele care se incarca de doua ori mai repede decat iPhone 6

Samsung Galaxy S6 este cel mai asteptat smartphone al inceputului de an si pana la iPhone 7 din toamna. Designul e nou, materialele carcasei sunt mai bune si vine cu Android Lollipop si o camera mai buna.

Lansare Samsung Galaxy S6. Va fi poate cel mai frumos smartphone Samsung

Lansarea Samsung Galaxy S6 se va desfasura in aceasta seara, in Barcelona, iar telefonul va fi disponibilpe piata in luna martie sau inceputul lunii aprilie. Samsung Galaxy S6 aduce prima mare schimbare de design in seria aceasta pe care Samsung a lansat-o in 2010. Samsung Galaxy S6 va fi lansat pe 1 martie, inainte de [].

Cand se lanseaza Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge?

Cand se lanseaza Samsung Galaxy S6 stim de cateva saptamani, iar in ultimele doua am tot avut teasere de la companiei. Evenimentul se va desfasura inainte de Mobile World Congress 2015 din Barcelona. Cand se lanseaza Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 vom cunoaste deja toate detaliile despre HTC One M9 si noul smartphone Ascend [].

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge - viitorul e in selfie de 16 megapixeli

Samsung a lansat in aceasta seara a sasea generatie a telefonului sau etalon. Samsung Galaxy S6 se doreste a fi telefonul care va face sud-coreenii sa ramanape primul loc si anul acesta. Pe langa el, Samsung Galaxy S6 Edge este varianta cu doua curburi ale ecranului.

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge - 5 megapixeli de selfie si bateria care se incarca cel mai rapid

Samsung a lansat in aceasta seara a sasea generatie a telefonului sau etalon. Samsung Galaxy S6 se doreste a fi telefonul care va face sud-coreenii sa ramanape primul loc si anul acesta. Pe langa el, Samsung Galaxy S6 Edge este varianta cu doua curburi ale ecranului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3209 seconds )