Libnet.ro
UNICEF

23:30

N26, un fintech de 2 ori mai mare decat Revolut, pleaca din UK din cauza Brexit

Hotnews Hotnews,
 N26, un fintech de 2 ori mai mare decat Revolut, pleaca din UK din cauza Brexit

Startup-ul german de gestionare a finantelor personale N26, considerat de doua ori mai valoros decat rivalul sau Revolut, paraseste Marea Britanie in urma iesirii tarii din Uniunea Europeana. continuă pe Hotnews

Fostul sot al Pamelei Anderson a vorbit despre cele 12 zile de mariaj cu actrita: Nu exista fraier mai mare decat un fraier batran

Producatorul de film Jon Peters, in varsta de 74 de ani, a facut dezvaluiri despre casnicia de numai 12 zile pe care a avut-o cu Pamela Anderson 52 de ani), intr-un interviu pentru Page Six.

Isarescu, despre repatrierea aurului: Ne costa de 10-20 de ori mai mult decat daca il pastram la Londra

Repatrierea rezervelor de aur ale Romaniei ar costa de 10-20 de ori mai mult decat comisionul platit Bancii Angliei pentru depozitarea lui acolo, a declarat marti guvernatorul BNR Mugur Isarescu.

Importurile Romaniei au fost cu 17 miliarde de euro mai mari decat exporturile in 2019

Deficitul balantei comerciale FOBCIF) s-a adancit in anul 2019, ajungand la 17,28 miliarde de euro, cu 2,16 miliarde de euro mai mare decat cel inregistrat in 2018, in conditiile in care exporturile au crescut cu 1,9%, iar importurile cu 4,2%,.

Topul judetelor cu cea mai mare rata a mortalitatii infantile. Explicatiile unui neonatolog

In fruntea clasamentului national al judetelor cu cea mai mare rata a mortalitatii infantile se afla, in ordine, Tulcea, Botosani si Salaj.

Scurtmetraj senzational publicat de SUA, in prag de Defender Europe 20. Ce contributie va avea Romania la cel mai mare exercitiu multinational al Aliantei din ultimul sfert de secol (VIDEO)

Defender Europe 20 este pe care sa inceapa, iar soldatii statelor aliate se pregatesc sa puna in scena cel mai mare exercitiu militar multinational al Aliantei din ultimii 25 de ani. Acestea fiind.

SEFUL ADR: Interoperabilitatea este cea mai mare problema a Romaniei la nivelul serviciilor publice electronice

Cea mai mare problema pe care o are Romania la nivelul serviciilor publice electronice este interoperabilitatea, a afirmat, luni, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei ADR), Sabin Sarmas, intr-o conferinta de specialitate.

BJR-VACANTE.RO: in 2019, de doua ori mai multi turisti romani au ales Turcia fata de 2016

Tot mai multi romani aleg Turcia ca destinatie turistica, tara noastra ocupand locul 14 mondial cu 763. 320 de turisti romani care au vizitat aceasta tara in 2019, cu 113% mai multi fata de anul 2016, potrivit unui raport al Ministerului Culturii si Turismului din Turcia.

Seful OMS: Lumea trebuie sa considere coronavirusul din China drept inamicul public numarul unu, mai periculos decat terorismul

Epidemia provocata de coronavirusul din China s-ar putea incheia in aprilie, a declarat marti cel mai inalt consilier din sectorul medical al acestei tari, Zhong Nanshan, dar numarul deceselor a depasit 1. 000, iar Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a avertizat ca lumea trebuie sa considere coronavirusul drept inamicul public numarul unu, mai periculos chiar decat terorismul, relateaza Reuters.

Presa maghiara: Chiar si viata pensionarilor din Romania este mai buna decat cea a celor maghiari

Un sondaj global, citat de publicatia NAPI GAZDASAG si preluat de Rador, arata ca Ungaria este locul cel mai rau pentru pensionari din toata UE, cu exceptia Bulgariei. Potrivit studiului aparut in CEOWorld Magazine si reprodus in publicatia.

Chinezii se intorc, luni, la serviciu, desi coronavirusul continua sa faca ravagii. Bilantul deceselor a depasit 900, iar situatia este mai grava decat cea provocata de epidemia de SARS in 2003

Angajatii au inceput sa-si croiasca drum din nou spre fabricile si intreprinderile din China, luni, pe masura ce guvernul a mai relaxat restrictiile lucrative impuse odata cu izbucnirea epidemiei de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )