Libnet.ro
UNICEF

08:00

Nadal, marele absent de la Indian Wells si Miami

Online Sport Online Sport,
Nadal, marele absent de la Indian Wells si Miami

Rafael Nadal va lipsi de la Indian Wells si Miami, primele doua turnee ATP Masters 1000 ale anului. continuă pe Online Sport

Marius Copil, in sferturile turneului challenger de la Indian Wells

Marius Copil s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului challenger de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 150. 000 de dolari, dupa ce a trecut de americanul Mitchell Krueger in trei seturi, cu 6-1, 1-6, 6-4.

FOTO Simona Halep si Sorana Cirstea sunt deja la Indian Wells. Cum au fost surprinse primele jucatoare ale tarii

Turneul de la Indian Wells, considerat unul dintre cele mai prestigioase din circuitul de tenis, va incepe saptamana viitoare.

Halep se reuneste cu un om special la Indian Wells: Am vorbit cu el aproape zilnic. A plecat deja de acasa

Simona Halep 1 WTA) a ajuns deja in SUA, acolo unde va ataca Indian Wells 5-17 martie) cu speranta ca, dupa perioada de pauza pe care a avut-o in Romania, a scapat de problemele medicale.

Simona Halep, veste buna inaintea turneului de la Indian Wells

Simona Halep a plecat foarte devreme in SUA, cu o saptamana inaintea turneului de la Indian Wells 7-18 martie), declarand ca starea ei de sanatate s-a imbunatatit. Constanteanca a fost rezervata.

Simona Halep, inaintea turneului de la Indian Wells: Nu am avut dureri la talpa

Simona Halep a plecat foarte devreme in SUA, cu o saptamana inaintea turneului de la Indian Wells, d.

Simona Halep SPUNE TOT inaintea turneului de la Indian Wells

Simona Halep a plecat, miercuri dimineata, in SUA, unde urmeaza sa se dispute turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells 7-18 martie). Liderul mondial a declarat ca nu are asteptari foarte mari.

Simona Halep, inaintea turneului de la Indian Wells: Nu am asteptari foarte mari, nu m-am antrenat deloc de cand am terminat la Doha. Sper numai sa fiu bine cu piciorul

Simona Halep a plecat, miercuri dimineata, in SUA, unde urmeaza sa se dispute turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells 7-18 martie). Liderul mondial a declarat ca nu are asteptari foarte mari la competitia din desertul californian, nefiind refacuta complet dupa accidentarea de la Australian Open, din cauza careia a fost fortata sa se retraga si de la Doha.

Simona Halep a plecat spre Indian Wells! Acesta e singurul lucru la care visez

Mai mult ca sigur Simona Halep va participa la turneul Premier Mandatory de la Indian Wells, care incepe pe 5 martie.

Marius Copil, in optimi la turneul challenger de la Indian Wells

Tenismenul Marius Copil, locul 75 mondial si principal favorit, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului challenger de la Indian Wells, cu premii de 150. 000 de dolari.

Programul Serenei Williams in acest an - Revine la Indian Wells si va lua parte si la competitii pe zgura: Madrid, Roma si Roland Garros

Serena Williams este in linie dreapta cu pregatirea, primul turneu important la care sportiva din SUA va evolua fiind cel de la Indian Wells de categorie Premier Mandatory). Anuntul in legatura cu programul din 2018 al Serenei a fost facut public de Patrick Mouratoglou, antrenorul fostului lider mondial.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2631 seconds )