Libnet.ro
UNICEF

09:15

Nadal merge in semifinale dupa o replica dura din partea noului Federer

Online Sport Online Sport,
Nadal merge in semifinale dupa o replica dura din partea noului Federer

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele Australian Open batandu-l pe bulgarul Grigor Dimitrov in patru seturi. Spaniolul pierduse prima mansa, iar la 1-1 Dimitrov a avut trei mingi de set. Spaniolul a rezistat insa si a castigat meciul, in fata unui jucator ce pare de mare perspectiva. continuă pe Online Sport

Australian Open: Rafa Nadal se califica in semifinale, dupa victoria in fata lui Grigor Dimitrov

Spaniolul Rafa Nadal, numarul unu mondial, s-a calificat miercuri in semifinalele turneului Australian Open, dupa ce l-a invins in sferturi pe bulgarul Grigor Dimitrov, scor 3-6 7-6 7-6 6-2.

Edward Snowden se teme pentru viata sa dupa ce a primit amenintari din partea unor oficiali americani

Fostul consultant NSA Edward Snowden, refugiat in Rusia, se teme pentru viata sa dupa ce a fost amenintat de oficiali americani a caror identitate nu a fost dezvaluita, afirma avocatul acestuia, citat de AFP.

Robert Turcescu renunta la premiile APTR: Nu am nevoie de niciun fel de recunoastere din partea celor care premiaza Antena 3 (VIDEO)

Robert Turcescu a anuntat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca va returna cele doua premii primite din partea Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din.

48 de ore dupa accidentul aviatic din Apuseni. Intrebarile-cheie fara raspuns

La aproape 48 de ore dupa accidentul aviatic din Apuseni ramin citeva intrebari fara raspuns. Sint intrebari legate de detalii ale sistemelor interne ale fiecarei structuri implicate in operatiuni, detalii despre comunciarea intre aceste sisteme, detalii despre cum au functionat oamenii-cheie din aceste institutii. Sa nu uitam ca doua persoane au murit, iar concluziile medicilor legisti arata ca hipotermia este una dintre cauzele decesului. Vietile lor nu pot fi recuperate, din pacate, dar functionarea sistemelor critice poate fi ameliorata daca vom avea raspunsurile la aceste intrebari.

Australian Open: Inca o surpriza - Eugenie Bouchard, in semifinale dupa ce a invins-o pe Ana Ivanovic

Eugenie Bouchard favorita 30) a oferit surpriza zilei la Australian Open, sportiva din Canada trecand de Ana Ivanovic, scor 5-7, 7-5, 6-2. In urma acestei victorii, Bouchard s-a calificat in semifinalele competitiei.

Radu Tudor: 13 intrebari esentiale dupa tragedia aviatica din Apuseni

Realizatorul Punctul de intalnire, Radu Tudor, a postat pe blogul personal 13 intrebari cu privire la tragedia din Apuseni la care, in opinia sa, autoritatile din Romania trebuie sa ofere.

Medicul Radu Zamfir, dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni: Mi s-a parut ca totul s-a ...

Medicul Radu Zamfir, ranit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a declarat marti ca parcursul trecerii muntilor a intervenit ceata, avionul a pierdut un motor. A survenit un val de ceata. Avionul a pierdut inaltime, a pierdut un motor. Ne-am recules la fata locului, care traumatizati, unii erau printi in avion. Ne-am descurcat cum am putut, incercand sa-i ajutam pe toti. Am acordat ajutor cui era de acordat ajutor. Domnul Iovan era prins intre fiarele avionului. M-a rugat sa-l scot .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )