Libnet.ro
UNICEF

19:15

Nadeem Ilahi - reprezentantul FMI pentru Romania si Bulgaria, din septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nadeem Ilahi - reprezentantul FMI pentru Romania si Bulgaria, din septembrie

Nadeem Ilahi, seful Biroului Reprezentantei Regionale a FMI pentru Europa Centrala si de Est, cu sediul central la Varsovia, va fi reprezentantul Regional al Fondului Monetar International FMI) pentru Romania si Bulgaria, incepand cu 1 septembrie, a anuntat, ieri, institutia financiara internationala. continuă pe Ziarul Bursa

Un pakistanez il inlocuieste pe Hajdenberg in pozitia de reprezentant regional al FMI pentru Romania si Bulgaria. Acesta a lucrat anterior si in Republica Kargaza si Albania

Nadeem Ilahi devine Reprezentantul Regional al FMI pentru Romania si Bulgaria, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei remis joi. Astfel, acesta il va inlocui pe Alejandro Hajdenberg, care se va reintoarce la Washington.

Nadeem Ilahi devine Reprezentantul Regional al FMI pentru Romania si Bulgaria

Incepand cu 1 septembrie 2019, Romania si Bulgaria vor fi coordonate de catre Biroul Reprezentantei Regionale a Fondului Monetar International FMI) pentru Europa Centrala si de Est cu sediul central la Varsovia, Polonia.

Nadeem Ilahi devine reprezentantul regional al FMI pentru Romania si Bulgaria

Fondul Monetar International FMI) a anuntat, joi, ca, incepand cu 1 septembrie, Romania si Bulgaria.

FMI va fi reprezentat in Romania si Bulgaria de un pakistanez

Fondul Monetar International FMI) a anuntat, joi, ca, incepand cu 1 septembrie, Romania si Bulgaria vor fi coordonate de catre Biroul Reprezentantei Regionale a FMI pentru Europa Centrala si de Est, cu sediul central la Varsovia, Polonia, iar Nadeem Ilahi, in prezent seful biroului din Varsovia, va coordona birourile din Bucuresti si Sofia.

KLAUS IOHANNIS: Aderarea la Schengen si zona euro - obiective pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca aderarea la spatiul Schengen si la zona euro raman obiective de indeplinit pentru Romania, context in care le-a transmis diplomatilor romani ca trebuie valorificat capitalul de incredere obtinut de tara noastra cu ocazia detinerii presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Cinci contracte de finantare pe fonduri europene semnate pentru dezvoltarea aeroporturilor din Romania

Romania isi va dubla traficul de pasageri pe calea aeriana in urmatorii 15 ani. E estimarea facuta lareuniunea anuala a directorilor generali ai aeroporturilor din Romania, desfasurata la Constanta, i.

EUROSTAT: Romania, una din tarile UE cel mai putin dependente de importurile de petrol

Romania se numara printre statele Uniunii Europene cel mai putin dependente de importurile de petrol, cu o pondere de 61% a importurilor nete in consumul de petrol, arata datele pentru anul 2017 publicate de Eurostat.

Transgaz si Black Sea Oil and Gas semneaza ordinul de incepere a lucrarilor pentru preluarea gazelor din Marea Neagra

Reprezentantii Transgaz si cei ai Black Sea Oil and Gas au semnat, vineri, la Corbu, ordinul de incepere a lucrarilor pentru proiectele celor doua companii in vederea preluarii productiei de gaze din perimetrul offshore Midia, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei.

Transgaz si Black Sea Oil Gas au semnat ordinul de incepere a lucrarilor pentru preluarea gazelor din Marea Neagra

Reprezentantii transportatorului de gaze Transgaz si ai investitorului Black Sea Oil Gas au semnat vineri ordinul de incepere a lucrarilor pentru proiectele celor doua companii in vederea preluarii productiei de gaze provenite din Proiectul Dezvoltare Gaze Naturale Midia in Sistemul National de Transport.

Ministrul Transporturilor explica decizia de reziliere a contractului pentru Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, explica decizia de reziliere a contractului pentru Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva. Lotul era finalizat inca de acum doua saptamani, insa o comisie de la CNAIR a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )