Libnet.ro
UNICEF

01:05

1 Decembrie. Mesajul lui Dacian Ciolos pentru romani, de Ziua Nationala: Acasa e in inima fiecarui cetatean roman

Antena3 Antena3,
1 Decembrie. Mesajul lui Dacian Ciolos pentru romani, de Ziua Nationala: Acasa e in inima fiecarui cetatean roman

1 Decembrie. Dacian Ciolos a transmis un mesaj tuturor romanilor cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. 1 Decembrie. Acasa e in inima fiecarui cetatean roman. La multi ani, Romania! La multi. continuă pe Antena3

1 decembrie. Mesajul emotionant transmis de soldatii romani din Afganistan, de Ziua Marii Uniri

Militarii romani aflati in teatrele de razboi au transmis mesaje cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Unii dintre ei si-au sarbatorit si zilele de nastere, iar altii zilele unor rude aflate in tara. Mesajul emotionant transmis de soldatii romani din Afganistan La multi ani, Romania! Sunt mandru ca sunt roman, este mesajul pe care militarii .

1 Decembrie. Ministerul Afacerilor Interne, mesaj pentru romani in Ziua Marii Uniri: Multumim!

1 Decembrie. Reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne au transmis un mesaj romanilor, cu ocazia Zilei Marii Uniri. 1 Decembrie. Multumim tuturor celor care astazi au fost alaturi de noi la.

Dacian Ciolos a discutat alegerile anticipate

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat vineri, in cursul unui interviu televizat, ca a avut o discutie cu premierul Ludovic Orban pe tema alegerilor anticipate, potrivit News. ro.

Dacian Ciolos a discutat despre alegerile anticipate

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat vineri, in cursul unui interviu televizat, ca a avut o discutie cu premierul Ludovic Orban pe tema alegerilor anticipate, potrivit News. ro.

Ludovic Orban, intalnire in taina cu Dan Barna si Dacian Ciolos - surse

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, are vineri dimineata o intalnire cu presedintele USR, Dan Barna, si cu presedintele PLUS, Dacian Ciolos, potrivit unor surse politice. intalnirea nu va avea loc la.

Ambasadorul Marii Britanii, mesaj pentru romani de Ziua Nationala: Sper ca avantajele pe care le-ati dobandit sa fie continuate

Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, a afirmat duminica, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Nationale, ca tara noastra nu mai este la fel in nicio masura comparativ cu Romania.

Mesajul mamei Luizei Melencu pentru presedinte! Ce i-a spus lui Klaus Iohannis, dupa ce a aflat ca nu va discuta personal cu ea

Mama Luizei Melencu a mers, vineri, la Palatul Cotroceni, pentru a-i transmite presedintelui Klaus Iohannis ca familia ei a fost umilita de autoritati si ca vrea sa afle adevarul despre disparitia fiicei sale. Monica Melencu a discutat la Cotroceni cu un consilier al sefului statului. Mesajul mamei Luizei Melencu pentru Klaus Iohannis: Am fost umiliti! .

Andrei Caramitru ii solicita lui Dacian Ciolos sa clarifice urgent cum se pozitioneaza fata de declaratiile lui Macron favorabile Rusiei

Ciolos trebuie sa clarifice urgent. Sustine acordul Romania-SUA semnat? Sustine ca Rusia este pericol strategic pentru Romania, a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook. Caramitru a precizat ca este o postare formala, o cerinta directa, scrisa din pozitia sa de membru al comisiei de politici publice comuna USR-PLUS.

Nadia Comaneci, mesaj pentru romani, de Ziua Nationala (VIDEO)

Urari pentru romani de Ziua Nationala au venit si de la Nadia Comaneci. Fosta mare gimnasta a vrut sa fie alaturi de romanii din tara, de Ziua Nationala, asa ca le-a transmis un mesaj pe.

Seful diplomatiei americane Mike Pompeo, mesaj pentru romani: Aplaudam eforturile de a construi o Romanie libera

Secretarul de Stat al SUA Mike Pompeo a transmis un mesaj romanilor, duminica, cu ocazia Zilei Nationale, afirmand ca Guvernul SUA aplauda eforturile sustinute si sacrificiile facute de poporul roman pentru a construi o Romanie libera si democratica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )