Libnet.ro
UNICEF

15:46

Nadia, pusa din nou la zid pentru o tinuta vestimentara purtata la o gala: Aparitiile ei devin in cel mai bun caz amuzante

Adevărul Adevărul,
Nadia, pusa din nou la zid pentru o tinuta vestimentara purtata la o gala: Aparitiile ei devin in cel mai bun caz amuzante

Nadia Comaneci a participat la gala premiilor Laureus, desfasurata la Berlin, un eveniment despre care se spune ca este Oscarul sportului. continuă pe Adevărul

Toate companiile de taximetrie pot avea, din nou, acces pe Aeroportul Otopeni, pana la un nou termen

Toate companiile de taximetrie, care au avut acces inainte de 1 aprilie 2016 pe Aeroportul Otopeni, pot merge din nou in acest loc, la ora actuala existand un nou termen de derogare cu privire la ridicarea de autorizatii de acces pentru 282 de masini, a declarat, miercuri, dupa sedinta de Guvern, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, citat de Agerpres. Am constatat ca, practic, desi ritmul de eliberare a autorizatiilor era unul foarte bun, nu fusesera depuse suficiente cereri pentru a obtine accesul la aeroport. La acest moment avem inca 282 de autorizatii emise si care nu au fost ridicate de catre taximetristi sau de catre firmele de taximetrie. Li s-a transmis acest lucru ieri 19 aprilie 2016, n. r. ), inca o data. Am hotarat astfel reintoarcerea la situatia de dinainte de 1 aprilie 2016 si sa facem analiza legislatiei si cum poate fi imbunatatita, dar in acelasi timp fara a renunta la regulile de securitate pe care trebuie sa le respectam. Cand spun asta, vreau sa le reamintesc tuturor ca bombele la atentatul din Bruxelles au venit cu taxiul, a afirmat Costescu.

Taxiurile vor putea merge, din nou, la aeroportul Henri Coanda

Companiile de taximetrie care au avut acces inainte de 1 aprilie 2016 pe Aeroportul Henri Coanda pot merge din nou sa ia turisti de la aeroport, intrucat, la ora actuala, exista un nou termen de derogare cu privire la ridicarea autorizatiilor de acces pentru 282 de masini, a spus, ieri, Dan Costescu, ministrul Transporturilor.

Toate companiile de taximetrie pot avea, din nou, acces pe Aeroportul Otopeni

Toate companiile de taximetrie, care au avut acces inainte de 1 aprilie 2016 pe Aeroportul Otopeni, pot merge din nou in acest loc, la ora actuala existand un nou termen de derogare cu privire la ridicarea de autorizatii de acces pentru 282 de masini, a declarat, astazi, dupa sedinta de Guvern, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, potrivit unor surse din presa.

Take That se reuneste! Robbie Williams canta din nou in trupa!

Take That se reuneste in formula completa. Robbie Williams canta alaturi de cei patru colegi ai sai si impreuna vor lansa un album ce aniverseaza 25 de ani de la debutul proiectului.

Victor Ponta: Cred ca PSD are o sansa foarte mare de a castiga din nou la Primaria Generala

PSD are o sansa foarte mare si realista de a castiga din nou Primaria Generala a Capitalei, dupa 2012, a afirmat miercuri fostul premier Victor Ponta. Acum macar e destul de clar .

Rihanna si Leonardo DiCaprio, din nou impreuna: Atingeri tandre intre cantareata si actor, prezenti la un festival de muzica (FOTO)

Cantareata Rihanna, si actorul american Leonardo DiCaprio au fost surprinsi din nou unul in compania celuilalt in decursul acestui weekend, dupa ce acestia au mai avut o scurta idila la.

Ludovic Orban, chemat din nou la DNA

Ludovic Orban a ajuns, luni dimineata, din nou la DNA. El este cercetat, sub control judiciar, pengtru folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite.

Caru' cu vedete: Madalina Ghenea a ramas fara logodnic dupa 38 de zile; Monica Dascalu a oprit de urgenta la piata. Pe stirista PRO au lovit-o... poftele; Le are si nu conteneste sa le arate! Andreea Marin si-a etalat din nou mandra monturile

A schimbat microfonul cu biberonul! Fotografii inedite cu rockerul Cornel Ilie Vunk) in chip de tata. Imbiat de vremea buna si de. Le are si nu conteneste sa le arate! Andreea Marin si-a etalat din nou mandra monturile. Andreea Marin sufera de o problema medicala ce.

Cati bani trebuie sa returneze presedintele Klaus Iohannis din chiriile incasate pentru casa pierduta in instanta

20 de mii euro! Atat ar urma sa returneze Klaus Iohannis din chiria primita pentru casa pierduta in instanta, potrivit unui calcul realizat de jurnalistii de la Hotnews. Este insa doar o parte.

Iohannis nu mai este proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care s-a luptat in instanta. Presedintele a fost radiat din Cartea Funciara

Presedintele Klaus Iohannis nu mai este proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, el fiind radiat din Cartea Funciara, informeaza Agerpres. Puiu Nicolae Fesan, directorul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )