Libnet.ro
UNICEF

19:15

Nancy Pelosi transmite Uniunii Europene si NATO ca Trump nu este liderul Statelor Unite

Hotnews Hotnews,
 Nancy Pelosi transmite Uniunii Europene si NATO ca Trump nu este liderul Statelor Unite

Nancy Pelosi, membra a Partidului Democrat si presedintele Camerei Reprezentantilor din SUA, a transmis Uniunii Europene ca presedintele Donald Trump nu este liderul sistemului politic din Statele Unite, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

SUA transmit Uniunii Europene sa il recunoasca pe Juan Guaido drept presedintele legitim al Venezuelei

Uniunea Europeana trebuie sa il recunoasca pe Juan Guaido, liderul opozitiei si presedintele Parlamentului din Venezuela, drept presedintele legitim al tarii, a afirmat vicepresedintele american Mike Pence, sambata, in discursul sau de la Conferinta de Securitate de la Munchen, punand astfel presiune ca nu doar guvernele individuale, ci si blocul european sa aiba o pozitie comuna privind criza de la Caracas, scrie Reuters.

Daea: Problema cormoranilor, discutata la reuniunea din martie a Consiliului Uniunii Europene. Cei ce au adus subiectul n periorativ trebuie sa fie atenti la exprimare, ministrul Daea nu greseste

Problema cormoranilor si a impactului pe care acestia il au asupra industriei piscicole va fi discutata la reuniunea din martie a Consiliului Uniunii Europene, in conditiile in care aceste pasari consuma anual 300. 000 de tone de peste, cat productia anuala a Frantei, Spaniei, Italiei, Germaniei, Ungariei si Cehiei la un loc, a declarat luni ministrul Agriculturii, Petre Daea. De asemenea, el s-a plans ca acest subiect a fost dus in peiorativ si a subliniat ca ministrul Daea nu greseste cand ridica o problema, o ridica pentru tara.

Nori negri se aduna la orizont: Din ce in ce mai multe voci prevestesc sfarsitul Uniunii Europene

Proiectul unitatii europene este pe cale de a esua, atragand dupa sine scaderea influentei la nivel global. Declinul vine pe fondul decelerarii economiei cu care se va confrunta Uniunea Europeana in perioada.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )