Libnet.ro
UNICEF

19:00

NASA: 2014, cel mai calduros an inregistrat vreodata la nivel global

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
NASA: 2014, cel mai calduros an inregistrat vreodata la nivel global

Anul 2014 a fost cel mai calduros inregistrat la nivel global de la inceputul masuratorilor de temperatura in 1880, au anuntat, vineri, NASA si Agentia americana pentru oceane si atmosfera NOAA), potrivit AFP. continuă pe Wall-Street Ro

STUDIU: 2014 a fost cel mai calduros an inregistrat vreodata la nivel global

Anul 2014 a fost cel mai calduros inregistrat la nivel global de la inceputul masuratorilor de temperatura in 1880, au anuntat, vineri, NASA si Agentia americana pentru oceane si atmosferaa NOAA).

STUDIU: 2014 a fost cel mai calduros an inregistrat vreodata

Anul 2014 a fost cel mai calduros an inregistrat la nivel global de la inceputul masuratorilor de temperatura in 1880, au anuntat, vineri, NASA si Agentia americana pentru oceane si atmosfera NOAA).

Numarul sinuciderilor din 2014, cel mai mic din ultimii 17 ani

Numarul sinuciderilor a scazut in Japonia cu 7% anul trecut, pana la 25. 374 de cazuri, cel mai redus nivel din 1997, informeaza un raport preliminar al Agentiei Nationale de Politie publicat ieri, transmite DPA.

SIF Moldova, cel mai mare profit dintre SIF-uri

SIF2 Moldova a inregistrat, anul trecut, un profit de 230,058 milioane lei, in 2014, cea mai buna performanta dinctre cele cinci societati de investitii financiare, care au raportat, ieri, rezultatele privind activitatea de anul trecut.

Ce artisti au castigat, oficial, cel mai bine in 2014

Reprezentantii CREDIDAM au anuntat care sunt artistii care au castigal cel mai bine, legal, in 2014, in urma difuzarilor pieselor lor pe diverse canale.

Olguta Vasilescu: Ponta este cel mai bun prim-ministru. Si-a respectat toate promisiunile electorale

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat ca nu exista motive pentru schimbarea conducerii partidului, adaugand ca Victor Ponta este cel mai bun premier al Romaniei de la Revolutie. Sper din.

Atacantul Florin Andone a marcat cel mai rapid gol din campionatul Spaniei in acest sezon (VIDEO)

Atacantul Florin Andone a marcat pentru Cordoba in secunda 10 a meciului cu Eibar, din etapa a XIX-a a campionatului Spaniei, acesta fiind cel mai rapid gol din actuala editie din Primera Division, anunta cotidianul.

VIDEO Florin Andone (Cordoba) a inscris cel mai rapid gol din actualul sezon din Primera Division

Atacantul Florin Andone a marcat pentru Cordoba in secunda 10 a meciului cu Eibar, contand pentru etapa a XIX-a a campionatului Spaniei, acesta fiind cel mai rapid gol de pana acum) din actuala editie din Primera Division.

Florin Andone marcheaza cel mai rapid gol al sezonului in Primera Division (video)

Florin Andone a marcat, vineri seara, cel mai rapid gol al sezonului in Primera Division si al cincilea din istoria acestui campionat in partida dintre echipa sa, Cordoba, si cei de la Eibar. Golul sau a fost foarte important, pentru ca meciul s-a terminat 1-1. In acelasi meci, fostul stelist Piovaccari a primit cartonas rosu. Iata imaginile.

Florin Andone marcheaza cel mai rapid gol al sezonului in Primera Division

Florin Andone a marcat, vineri seara, cel mai rapid gol al sezonului in Primera Division in partida dintre echipa sa, Cordoba, si cei de la Elche.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )