Libnet.ro
UNICEF

16:00

Olguta Vasilescu: Ponta este cel mai bun prim-ministru. Si-a respectat toate promisiunile electorale

B1 B1,
Olguta Vasilescu: Ponta este cel mai bun prim-ministru. Si-a respectat toate promisiunile electorale

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat ca nu exista motive pentru schimbarea conducerii partidului, adaugand ca Victor Ponta este cel mai bun premier al Romaniei de la Revolutie. Sper din. continuă pe B1

Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist portughez din toate timpurile

Atacantul echipei Real Madrid Cristiano Ronaldo a fost desemnat, miercuri seara, de Federatia Portugheza de Fotbal, cel mai bun jucator portughez din toate timpurile, informeaza Mediafax. Ronaldo a fost urmat in.

Xiaomi Mi Note este cel mai nou competitor chinezesc pentru iPhone 6 Plus

Xiaomi Mi Note este cel mai nou telefonde la compania chinezeasca, acesta urmand sa concureze pe unele piete impotriva lui iPhone 6 Plus. Despre cresterea fabuloasa de anul trecut a celor de la Xiaomi am vorbit de nenumarate ori. Compania chinezeasca a fost pentru foarte putin timp pe locul trei in topul celor mai mari [].

Utile: Sucul de cartofi, cel mai bun medicament natural pentru bolile de stomac; Telina si lamaia, un duo care topeste grasimile; Vitamina care programeaza sistemul imunitar sa distruga cancerul colorectal

Balonarea, un simptom banal care poate ascunde boli grave. Cu toate ca senzatia de balonare nu este una tocmai placuta, multi dintre noi trecem. Ce inseamna daca ti se umfla ganglionii. Ganglionii limfatici au un rol extrem de important in lupta organismului impotriva virusilor, bacteriilor si altor boli.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist portughez din toate timpurile, peste Eusebio si Luis Figo

Atacantul echipei Real Madrid Cristiano Ronaldo a fost desemnat, miercuri seara, de Federatia Portugheza de Fotbal, cel mai bun jucator portughez din toate timpurile, informeaza Gazzetta dello Sport.

Cel mai bun hibrid pentru gameri: O consola Sony PS4 si una Xbox One in acelasi sistem de gaming

Sony PS4 si Xbox One sunt cele mai populare console pentru jocuri video, dar cum ar fi daca le-ai avea pe amandoua in acelasi pachet?.

Iarna cu gust de scortisoara pe Valea Prahovei. Cel mai bun vin fiert din statiunile montane

Chiar daca in orase iarna pare ca s-a domolit, pe Valea Prahovei, zapada este stapana pe peisaj. Iar dupa o tura cu schiurile sau cu placa, ce poate fi mai bun decat un bun fiert, savurat cu rosul in obraji capatat pe partii.

Gol dupa 14 secunde in Cupa Asiei. Este cel mai rapid gol din istoria competitiei (VIDEO)

Emiratele Arabe Unite au invins Bahrainul, joi, la Cupa Asiei, cu 2-1, iar prima reusita a venit la scurt timp dupa startul partidei.

Gol dupa 14 secunde in Cupa Asiei. Este cel mai rapid gol din istoria competitiei

Emiratele Arabe Unite au invins Bahrainul, joi, la Cupa Asiei, cu 2-1, iar prima reusita a venit la scurt timp dupa startul partidei.

Z13, cel mai puternic computer din lume! Afla cine l-a construit si cat costa

IBM Z13, potrivit companiei americane, este cel mai puternic computer din lume, cel mai performant server mainframe. Un mostru tehnologic ce acest apelativ are si un pret pe masura - costa 1 miliard de dolari. Ceea ce este fabulos la acest dispozitiv este dimensiunea. Daca pana acum, un astfel de monstru digital ocupa spatiul unei garsoniere, inginerii de la IBM au reusit sa reduca dimensiunile incat sa para unui frigider cu usi duble.

Tizen este ideal pentru telefoane low-end: ce crede Samsung despre sistemul sau de operare

Samsung nici nu a lansat bine primul sau telefon cu Tizen si deja sustine ca acesta este cel mai bun sistem de operare pentru dispozitivele low-end. Pana la a fi lansat, Samsung Z1 a trecut prin numeroase etape. Mai intai a fost doar un zvon, dupa aceea a fost confirmat, amanat, iar acum, in sfarsit, [].

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )