Libnet.ro
UNICEF

10:00

NASA a descoperit un aisberg urias, mai mare decat orasul Constanta

Adevărul Adevărul,
NASA a descoperit un aisberg urias, mai mare decat orasul Constanta

Specialistii NASA au descoperit un aisberg urias in Antarctica, in timp ce se afla intr-o misiune de cercetare a ghetarilor din regiune. B-46 este de trei ori mai mare decat Manhattan. continuă pe Adevărul

NASA a descoperit un aisberg urias, mai mare decat judetul Constanta

Specialistii NASA au descoperit un aisberg urias in Antarctica, in timp ce se afla intr-o misiune de cercetare a ghetarilor din regiune. B-46 este de trei ori mai mare decat Manhattan.

Alerta de incendiu la cel mai mare mall din tara

Alerta de incendiu, sambata seara, in cel mai mare mall din Romania. in urma cu scurt timp, a fost data aceasta alerta. Pompierii au fost solicitati sa intervina dupa ce alarma de incendiu a pornit la.

Alerta de incendiu la cel mai mare mall din Romania

Alerta de incendiu, sambata seara, in cel mai mare mall din Romania. in urma cu scurt timp, a fost data aceasta alerta. Pompierii au fost solicitati sa intervina dupa ce alarma de incendiu a pornit la.

Cel mai mare spital veterinar din Romnia urmeaza sa fie deschis n Capitala n 2019

Cel mai mare spital veterinar din Romania va fi deschis in Capitala anul viitor, anunta reprezentantii Facultatii de Medicina Veterinara, precizand ca acesta va functiona non-stop. Costul unitatii spitalicesti este de 20 de milioane de lei, iar banii sunt alocati de MEN si institutia de invatamant, scrie Mediafax.

Care sunt tarile cu cea mai mare speranta de viata sanatoasa

Singapore, Japonia si Spania sunt cele trei tari ai caror locuitori au cea mai mare speranta de a trai mai multi ani in conditii de sanatate, potrivit unui raport publicat joi de revista The Lancet si citat.

Regiunea Paris va lansa cea mai mare flota de biciclete electrice din lume

Regiunea Paris va lansa cea mai mare flota de biciclete electrice din lume, intr-o schema finantata de stat. Agentia de transport regional Ile-de-France Mobilites IDFM) va oferi in 2019 pana la 10. 000 de.

Profitul net al Grupului BRD, mai mare cu 7,1%

Profitul net inregistrat de grupul BRD in primele noua luni ale acestui an a fost de 1,14 miliarde lei, in crestere cu 7,1% fata de aceeasi perioada a anului precedent fiind cu 28,2% mai mare, de la an la an, excluzand elementele nerecurente), pe fondul dinamicii comerciale pozitive continue, imbunatatirii performantei operationale si costului net al riscului pozitiv.

Cel mai mare producator de senzori pentru industria aviatica din lume deschide o fabrica la Timisoara

Compania americana TE Connectivity Solutions va inaugura, in 13 noiembrie, unitatea de la Timisoara, care urmeza sa devina cea mai mare fabrica a companiei, din Europa, in divizia de senzori.

[P]Daca va casatoriti n 2019, atunci este obligatoriu sa mergeti la cel mai mare trg de nunti al sezonului de la Palatul Parlamentului!

Mariage Fest este cel mai mare targ de nunti al Romaniei, cu peste 150 de expozanti din domeniu. Evenimentul da startul sezonului nuptial 2019, la Palatul Parlamentului, incepand de vineri, 9 noiembrie.

Cea mai mare investitie privata aprobata de Guvern este in Maramures

Universal Alloy Corporation Europe pregateste o noua investite in Maramures in valoare de 130 milioane de euro. Guvernul a aprobat schema de ajutor de stat in valoare de 37. 5 milioane de euro. Suma este cea mai mare aprobata de Guvern pentru o investitie privata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )