Libnet.ro
UNICEF

21:00

Nastase, atac DUR la adresa Mariei Sharapova: Daca uneia care s-a drogat ii dai dreptul sa joace, atunci mie...

B1 B1,
Nastase, atac DUR la adresa Mariei Sharapova: Daca uneia care s-a drogat ii dai dreptul sa joace, atunci mie...

Ilie Nastase a vorbit despre primul meci de la US Open, in urma caruia Simona Halep a pierdut in fata Mariei Sharapova cu scorul 6-4, 4-6, 6-3. Fostul sportiv a atacat-o pe rusoaica, dar si Federatia In. continuă pe B1

Ludovic Orban, atac dur la adresa ministrului de Interne: Democratia este in pericol

Atac dur al liderului PNL, Ludovic Orban, la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan. Presedintele PNL spune ca e strain acum intr-un stat politienesc. Politia mi se pare ca este.

NEA TUDOSE, nu mai merge!!! - Florin Calinescu, atac DUR la adresa Guvernului (VIDEO)

Florin Calinescu a lansat un nou atac dur la adresa Executivului. intr-o interventie live pe Facebook, el a vorbit despre tema cea mai discutata in ultima perioada:pensiile romanilor. Vadi.

PNL, atac dur la adresa lui Carmen Dan: Comisie de ancheta parlamentara privind pensionarile si reangajarile din Ministerul de Interne

Scandalul privind felul in care se fac pensionarile angajatilor din subordinea Ministerului de Interne care apoi se angajeaza pe diverse functii in institutie pentru a cumula si pensie si salariu ar pu.

ISIS, atac dur la adresa lui Papa Francisc: Aminteste-ti de asta, anti-musulmanule, vom fi la Roma! - VIDEO

Gruparea extremista ISIS a publicat un clip in care il ataca pe Papa Francisc si anunta ca in curand vor fi la Roma. ISIS a lansat un nou video propagandist in care mai multi.

Dana Girbovan, atac la adresa procurorului general: Este prima data cand aud ca DNA are ca obiect de activitatea anchetarea magistratilor

Presedinta Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, Dana Garbovan, a lansat un atac dur la adresa procurorului general Augustin Lazar in legatura cu nemultumirea acestuia ca DNA nu va mai.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )