Libnet.ro
UNICEF

23:30

Nasul lui Alex Bodi, implicat intr-un macel. Ce s-a intamplat, de fapt: S-au taiat! Varza s-au facut

Playtech Playtech,
Nasul lui Alex Bodi, implicat intr-un macel. Ce s-a intamplat, de fapt: S-au taiat! Varza s-au facut

Adrian Tamplaru, care este nasul lui Alex Bodi, banuit ca ar fi condus o retea de proxenetism, a participat in urma cu trei ani la un real macel in Mamaia, acolo unde a fost injunghiat in mana. Nasul lui Alex Bodi, implicat intr-un macel Astfel ca Adrian Tamplaru trebuie sa infrunte nu doar acuzatiile din . continuă pe Playtech

Giani Kirita, implicat in dosarul lui Alex Bodi?! Ce s-ar fi intamplat, de fapt, cu vedeta

Bomba in lumea mondena! Giani Kirita ar fi si el implicat in evenimentul anului dosarul gruparii mafiote in care e subliniat adanc numele lui Alex Bodi. Ce s-ar fi intamplat cu vedeta si cum a reusit sa ajunga in scandal? Giani Kirita, implicat in dosarul lui Alex Bodi? Unul din cei mai cunoscuti fotbalisti .

Dosarul lui Alex Bodi. Rasturnare de situatie uluitoare: ce a declarat o martora-cheie

Milionarul Alex Bodi a dormit in spatele gratiilor, iar acum asteapta cu infrigurare verdictul magistratilor in dosarul in care este acuzat ca, impreuna cu nasul sau, Adrian Tamplaru, ar fi torturat si obligat sa se prostitueze zeci de fete. intre timp, ies la iveala dovezi ale legaturilor periculoase pe care afaceristul le are cu lumea .

Catalin Botezatu, reactie categorica despre Alex Bodi. Ce a spus dupa acuzele de proxenetism: e clar

Vestea ca fostul sot al Biancai Dragusanu a fost saltat de catre procurorii DIICOT, fiind implicat intr-un dosar de trafic de persoane si proxenetism, l-a uimit pe Catalin Botezatu. Astfel ca celebrul designer a vorbit despre problemele cu care se confrunta Alex Bodi. Catalin Botezatu, reactie categorica despre Alex Bodi Miercurea trecuta, fostul iubit si .

Cum a ajuns, de fapt, Alex Bodi in arest. Cine l-a turnat pe fostul Biancai Dragusanu

Alex Bodi se afla inca in arest si sub vizorul aspru al oamenilor legii care incearca sa desluseasca intregul caz. Multi se intreaba cum a reusit fostul sot al Biancai Dragusanu sa fie prins? Cine l-ar fi turnat pe celebrul afacerist? Cine l-a turnat pe Alex Bodi? Situatia in care se afla Alex Bodi acum .

Ce a spus Ella de la Puterea Dragostei despre Alex Bodi. Au fost impreuna cei doi?

Despre Ella de la Puterea Dragostei si Alex Bodi s-a zvonit ca ar fi avut o relatie. Dar adevarul este ca Ella si Alex Bodi au avut o relatie de amicitie de-a lungul anilor. Ce a spus Ella de la Puterea Dragostei despre Alex Bodi Astfel ca fosta concurenta a marturisit ca cei doi s-ar .

Cum a umilit-o Alex Bodi pe Daria Radionova, inainte sa fie arestat. Bianca Dragusanu se va bucura

Inainte de a fi arestat preventiv de politistii romani, Alex Bodi a umilit-o in ultimul hal pe Daria Radionova, actuala iubita. Iata ce s-a intamplat intre afaceristul din Medias si moldoveanca! Cum a cerut-o Alex Bodi de sotie pe Daria Radionova Cu doar cateva zile inainte sa fie arestat, Alex Bodi ar fi cerut-o de .

Alex Bodi nu mai are scapare. Cine a mai ajuns acum in arestul Politiei

Doi complici ai lui Alex Bodi, si anume, Andrei Nicolae, zis Impresie si Florin Balzmac. zis si Buric, au fost retinuti pentru 24 retinuti, marti, pentru trafic de persoane, proxenetism si spalare de bani. Alex Bodi nu mai are scapare Azi, pe 18 noiembrie, acuzatii au fost arestati preventiv pentru 30 de zile. Politistii de .

Alex Bodi, cerere surpriza din arest. I-a uimit pe toti dupa aceasta decizie

Alex Bodi vine cu o cerere aparte din spatele gratiilor. Ce a vrut afaceristul si cum a reusit sa-i uimeasca pe toti cu aceasta solicitare. Care mai este acum situatia fostului partener al Biancai Dragusanu si ce risca acum? Alex Bodi socheaza cu cererea sa din arest Noi detalii despre situatia fostului partener al Biancai .

EXCLUSIV Procurorii i-au dat o lovitura crunta lui Alex Bodi, chiar in aceasta seara! Decizie radicala in dosarul fostului sot al Biancai Dragusanu

Astazi, procurorii DIICOT au pus sechestru pe toate bunurile lui Alex Bodi, inclusiv pe hotelul si castelul cumparate recent. Omul de afaceri este acuzat de santaj, proxenetism si trafic de carne de vie, si se afla dupa gratii. Procurorii vor sa afle provenienta averii lui Alex Bodi Vestile crunte continua pentru fostul sot al Biancai .

Daria l-a dat de gol pe Alex Bodi. A publicat imagini care il compromit si arata ca a mintit

Alex Bodi a jonglat multa vreme intre doua femei, Daria si Bianca Dragusanu. Dupa ce a lasat-o pe cea din urma, schimband un Lamborghini pe un Fiat, acesta din final fiind Daria, dupa cum s-a laudat diva preluand o informatie spusa de un jurnalist despre situatia lor si postand-o pe pagina sa, detaliile despre complicatul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )