Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ce a spus Ella de la Puterea Dragostei despre Alex Bodi. Au fost impreuna cei doi?

Playtech Playtech,
Ce a spus Ella de la Puterea Dragostei despre Alex Bodi. Au fost impreuna cei doi?

Despre Ella de la Puterea Dragostei si Alex Bodi s-a zvonit ca ar fi avut o relatie. Dar adevarul este ca Ella si Alex Bodi au avut o relatie de amicitie de-a lungul anilor. Ce a spus Ella de la Puterea Dragostei despre Alex Bodi Astfel ca fosta concurenta a marturisit ca cei doi s-ar . continuă pe Playtech

Catalin Botezatu, reactie categorica despre Alex Bodi. Ce a spus dupa acuzele de proxenetism: e clar

Vestea ca fostul sot al Biancai Dragusanu a fost saltat de catre procurorii DIICOT, fiind implicat intr-un dosar de trafic de persoane si proxenetism, l-a uimit pe Catalin Botezatu. Astfel ca celebrul designer a vorbit despre problemele cu care se confrunta Alex Bodi. Catalin Botezatu, reactie categorica despre Alex Bodi Miercurea trecuta, fostul iubit si .

Alex Bodi a fost arestat. Avocatul rupe tacerea: cum manipula victimele sa faca avere de pe urma lor

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Dolj, iar alaturi de el au mai fost arestate alte 7 persoane pentru constituire de grup infractional organizat, trafic de persoane si proxenetism. Alex Bodi a fost arestat in plus, Alex Bodi este acuzat si de o infractiune .

Reactia Biancai Dragusanu cand Alex Bodi a fost arestat. Blonda i-a dat fatala, pe fata

Dupa ce Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost arestat, vedeta a iesit la rampa cu niste declaratii. Spune ca nu a stiut nimic de acuzatiile care i s-au adus, ca tot ceea ce stie a aflat din presa, dar si ca nu se va mai impaca cu el. Reactia Biancai Dragusanu cand .

Luxoasa vila din care Alex Bodi a fost ridicat de mascati, scoasa la vanzare. Cat valoareaza si de ce vrea milionarul sa scape de ea

Somptuoasa vila din Pipera detinuta de Alex Bodi a fost scoasa la vanzare. Se pare ca omul de afaceri incearca sa scape de proprietatile pe care le detine, inainte de a fi puse sub sechestru de catre.

Alex Bodi, cerere surpriza din arest. I-a uimit pe toti dupa aceasta decizie

Alex Bodi vine cu o cerere aparte din spatele gratiilor. Ce a vrut afaceristul si cum a reusit sa-i uimeasca pe toti cu aceasta solicitare. Care mai este acum situatia fostului partener al Biancai Dragusanu si ce risca acum? Alex Bodi socheaza cu cererea sa din arest Noi detalii despre situatia fostului partener al Biancai .

Alex Bodi nu mai are scapare. Cine a mai ajuns acum in arestul Politiei

Doi complici ai lui Alex Bodi, si anume, Andrei Nicolae, zis Impresie si Florin Balzmac. zis si Buric, au fost retinuti pentru 24 retinuti, marti, pentru trafic de persoane, proxenetism si spalare de bani. Alex Bodi nu mai are scapare Azi, pe 18 noiembrie, acuzatii au fost arestati preventiv pentru 30 de zile. Politistii de .

Ce se va intampla cu masinile lui Alex Bodi. Proxenetul, mai bogat ca un politician roman

Saptamana trecuta, Alex Bodi tinea prima pagina a ziarelor din tara noastra, dupa ce a fost saltat de politie. Iata ce se va intampla cu masinile lui Ale Bodi, care avea, printre altele, si un Lamborghini in valoare de 500. 000 de euro. Ce se va intampla cu masinile lui Alex Bodi Politia a efectuat o .

Alti doi proxeneti din gruparea lui Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, au fost retinuti

Alte doua persoane au fost retinute de procurorii DIICOT in dosarul de proxenetism in care a fost arestat preventiv Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu. Potrivit politistilor, cei doi au fost prinsi la Nadlac, in timp ce intrau in tara.

Cum a umilit-o Alex Bodi pe Daria Radionova, inainte sa fie arestat. Bianca Dragusanu se va bucura

Inainte de a fi arestat preventiv de politistii romani, Alex Bodi a umilit-o in ultimul hal pe Daria Radionova, actuala iubita. Iata ce s-a intamplat intre afaceristul din Medias si moldoveanca! Cum a cerut-o Alex Bodi de sotie pe Daria Radionova Cu doar cateva zile inainte sa fie arestat, Alex Bodi ar fi cerut-o de .

Detalii macabre din dosarul lui Alex Bodi: A taiat-o in bucati si a pus-o in saci diferiti

Saptamana trecuta, intr-un moment demn de filmele americane, aflam ca Alex Bodi este retinut pentru 24 de ore. Conform datelor, fostul sot al Bancai Dragusanu, ar fi implicat intr-un dosar greu de proxenetism si trafic de persoane. Alex Bodi impicat in trafic de persoane Pe 11 noiembrie, fostul sot al Biancai Dragusanu, Alex Bodi era .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2627 seconds )