Libnet.ro
UNICEF

01:05

NATO efectueaza n Norvegia cele mai mari manevre militare de la sfrsitul Razboiului Rece: 50.000 de soldati, 10.000 de vehicule, 250 de aeronave si 60 de nave, inclusiv un portavion

Hotnews Hotnews,
 NATO efectueaza n Norvegia cele mai mari manevre militare de la sfrsitul Razboiului Rece: 50.000 de soldati, 10.000 de vehicule, 250 de aeronave si 60 de nave, inclusiv un portavion

Circa 50. 000 de soldati, sprijiniti de mijloace tehnice considerabile, incep joi in Norvegia cele mai mari manevre ale NATO de la sfarsitul Razboiului Rece, o demonstratie de forta care irita Rusia vecina, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Amenzi in valoare de 90.000 de lei, aplicate de inspectorii ITM, cele mai multe pentru munca la negru

In saptamana 15 19 octombrie, ITM Calarasi a efectuat controale in mai multe domenii de activitate: comert, agricultura, transport, spalatorii auto, activitati protectie si garda, recuperarea deseurilor nepericuloase, brutarii. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru munca la negru.

Top 10 cele mai dorite orase pentru city-break in aceasta toamna

Roma, Milano si Alghero Sardinia) sunt cele mai cautate destinatii turistice de city-break de catre romani, in aceasta toamna, potrivit unei analize a agentiei de turism online Fly Go.

Kelemen Hunor, despre consultarile de la Cotroceni: Vom discuta despre codurile penale si observatiile Comisiei de la Venetia, legile justitiei nu sunt cele mai importante

UDMR va discuta la consultarile de la Palatul Cotroceni despre Codul Penal si Codul de Procedura Penala unde au fost probleme sesizate de Comisia de la Venetia si de Curtea Constitutionala. Liderul UDMR Kelemen Hunor a sustinut ca legile justitiei nu sunt cele mai importante.

Autostrada A1 Sibiu - Pitesti: Compania de Drumuri va scoate la licitatii studii geotehnice suplimentare pentru cele mai grele doua sectiuni

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere va scoate la licitatie pana in luna decembrie studii geotehnice suplimentare pentru Sectiunile 2 si 3 ale Autostrazii A1 Sibiu-Pitesti, cele mai dificile tronsoane care se intind pe circa 70 de km prin munti intre Boita si Tigveni, potrivit unui raspuns oficial primit de Asociatia Pro Infrastructura. Intentia autoritatilor de a realiza autostrada in baza unor studii vechi si incomplete, conform specialistilor Comisiei Europene, a fost puternic criticata. Speram ca, in sfarsit, CNAIR a inceput sa asculte de vocile independente ale expertilor care doresc bunul mers al proiectului, apreciaza Pro Infrastructura.

Cele mai bune bancuri cu betivi. Reactia prietenilor cand Ion glumeste la o bere ca nevasta-sa are SIDA

Si betivii au constituit de-a lungul timpului subiectul a numeroase glume. Va prezentam o selectie cu cateva dintre cele mai amuzante bancuri cu acestia.

Cel mai mare exercitiu militar de dupa Razboiul Rece. Zeci de mii de soldati NATO se pregatesc in Norvegia

Cele mai ample exercitii militare NATO de la sfarsitul Razboiului Rece au loc in aceste zile in Norvegia. Exercitiul Trident Juncture 18, care se va derula pana in 7 noiembrie, vizeaza antrenarea Aliantei.

Comertul electronic va creste cu 8,8% pe an pana in 2022. Oportunitatile cele mai bune: in Romania si Bulgaria

Un scenariu conservator de crestere estimeaza extinderea comertului electronic in cele 6 piete mari ale Europei Centrale si de Est ECE) cu 8,8% pe an, de la o valoare initiala de 13,1 miliarde euro, pana la 20 miliarde euro.

Pamela Anderson a ajuns in carje la 51 de ani! Ce s-a intamplat cu una dintre cele mai sexy femei din lume?

In vara acestui an a implinit 51 de ani, insa Pamela Anderson a avut grija sa le dovedeasca tuturor ca, pentru ea, varsta este doar o cifra. Vedeta se iubeste cu un fotbalist mult mai tanar decat ea,.

Cele mai valoroase artefacte din Muzeul Bibliei s-au dovedit a fi falsuri

Un muzeu american a anuntat luni ca cinci fragmente de pergament, prezentate ca facand parte din colectia Manuscriselor de la Marea Moarta, sunt de fapt falsuri si nu vor mai fi expuse, potrivit AFP. Muzeul Bib.

Rata de angajare in UE, nivel record in 2017. Sectorul care creeaza cele mai multe locuri de munca

In 2017, in Uniunea Europeana erau peste 380 de milioane de persoane cu varsta cuprinsa intre 15 si 74 de ani. 245,8 milioane de persoane erau active din punct de vedere economic, restul de 134,4 milioane fiind inactive. Dintre cele active, 227 de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )