Libnet.ro
UNICEF

10:30

Top 10 cele mai dorite orase pentru city-break in aceasta toamna

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 cele mai dorite orase pentru city-break in aceasta toamna

Roma, Milano si Alghero Sardinia) sunt cele mai cautate destinatii turistice de city-break de catre romani, in aceasta toamna, potrivit unei analize a agentiei de turism online Fly Go. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 filme italiene de arta pe care orice cinefil ar trebui sa le vada

Va prezentam o antologie de 10 filme considerate de referinta pentru cinematografia italiana. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii pe care dintre ele le-ati vizionat.

Amenzi in valoare de 90.000 de lei, aplicate de inspectorii ITM, cele mai multe pentru munca la negru

In saptamana 15 19 octombrie, ITM Calarasi a efectuat controale in mai multe domenii de activitate: comert, agricultura, transport, spalatorii auto, activitati protectie si garda, recuperarea deseurilor nepericuloase, brutarii. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru munca la negru.

NATO efectueaza n Norvegia cele mai mari manevre militare de la sfrsitul Razboiului Rece: 50.000 de soldati, 10.000 de vehicule, 250 de aeronave si 60 de nave, inclusiv un portavion

Circa 50. 000 de soldati, sprijiniti de mijloace tehnice considerabile, incep joi in Norvegia cele mai mari manevre ale NATO de la sfarsitul Razboiului Rece, o demonstratie de forta care irita Rusia vecina, scrie AFP.

Autostrada A1 Sibiu - Pitesti: Compania de Drumuri va scoate la licitatii studii geotehnice suplimentare pentru cele mai grele doua sectiuni

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere va scoate la licitatie pana in luna decembrie studii geotehnice suplimentare pentru Sectiunile 2 si 3 ale Autostrazii A1 Sibiu-Pitesti, cele mai dificile tronsoane care se intind pe circa 70 de km prin munti intre Boita si Tigveni, potrivit unui raspuns oficial primit de Asociatia Pro Infrastructura. Intentia autoritatilor de a realiza autostrada in baza unor studii vechi si incomplete, conform specialistilor Comisiei Europene, a fost puternic criticata. Speram ca, in sfarsit, CNAIR a inceput sa asculte de vocile independente ale expertilor care doresc bunul mers al proiectului, apreciaza Pro Infrastructura.

Cele mai bune bancuri cu betivi. Reactia prietenilor cand Ion glumeste la o bere ca nevasta-sa are SIDA

Si betivii au constituit de-a lungul timpului subiectul a numeroase glume. Va prezentam o selectie cu cateva dintre cele mai amuzante bancuri cu acestia.

Kelemen Hunor, despre consultarile de la Cotroceni: Vom discuta despre codurile penale si observatiile Comisiei de la Venetia, legile justitiei nu sunt cele mai importante

UDMR va discuta la consultarile de la Palatul Cotroceni despre Codul Penal si Codul de Procedura Penala unde au fost probleme sesizate de Comisia de la Venetia si de Curtea Constitutionala. Liderul UDMR Kelemen Hunor a sustinut ca legile justitiei nu sunt cele mai importante.

Top destinatii turistice in 2019, potrivit Lonely Planet: trei orase europene, in primele 10 recomandari

Daca deja va ganditi la vacanta de anul viitor, Lonely Planet a lansat propunerile pentru cele mai bune destinatii de calatorie in 2019.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Tractoare

Intrebare: De ce isi cumpara oltenii tractoare? Raspuns: Pentru ca isi trimit boii la facultate.

Concurenta pentru posturile de sefi in Politie. Cine sunt ofiterii care vaneaza cele mai inalte fotolii din IPJ

Doi politisti isi incearca norocul pentru cea mai inalta functie din IPJ Salaj, alti doi lupta pentru fotoliul de adjunct, iar cinci s-au inscris in competitia pentru sefia Politiei Municipale.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Mancare

Pentru ardeleni orice fel e mancare e slow-food.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2244 seconds )