Libnet.ro
UNICEF

16:30

NATO se reuneste de urgenta. Situatia din Orientul Mijlociu pare sa se inrautateasca de la o ora la alta

B1 B1,
NATO se reuneste de urgenta. Situatia din Orientul Mijlociu pare sa se inrautateasca de la o ora la alta

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a convocat o reuniune de urgenta a Consiliului Nord-Atlantic pentru luni, in conditiile in care situatia din Orientul Mijlociu este tot mai tensionata, potrivit DPA ci. continuă pe B1

Situatia din Orientul Mijlociu se complica. Ordin de mobilizare dat de un cleric influent

Macron a vorbit cu Putin despre situatia tensionata din Orientul Mijlociu. Ce reactii au avut Charles Michel si alti lideri europeni, dupa lovitura data de Statele Unite

Liderii europeni au facut un apel la detensionarea relatiei dintre SUA si Iran, dupa uciderea generaluluI Qasem Soleimani, cel mai important comandant militar iranian, relateaza Politico. Emmanuel Macron,.

Reuniune de urgenta a conducerii NATO. Pompeo: Trupele americane ar putea fi tinta unor represalii ale Iranului

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a convocat pentru luni o reuniune de urgenta a Consiliului Nord-Atlantic, ca urmare a tensiunilor din Orientul Mijlociu. Reuniunea la nivel de ambasadori a principalului for de decizie al Aliantei, programata pentru ora 14:00 GMT, va evalua situatia din zona dupa uciderea intr-un raid american in Irak a generalului iranian Qassem Soleimani, a declarat un purtator de cuvant al NATO.

Radu Tudor: NATO convoaca o reuniune de urgenta ca urmare a tensiunilor din Orientul Mijlociu

Intr-o postare pe blogul sau, jurnalistul Radu Tudor a expus motivele ce stau in spatele reuniunii de urgenta a NATO, sedinta ce are la baza evolutiile tensionate din ultima ora pe plan international.

NATO este in alerta din cauza tensiunilor din Orientul Mijlociu

NATO anunta ca monitorizeaza indeaproape situatia din regiunea Orientului Mijlociu, dupa ce generalu.

Cum s-au pozitionat SUA, dupa demonstratia de forta din Orientul Mijlociu. Trump si Pompeo justifica uciderea generalului Soleimani, arhitectul puterii militare iraniene (VIDEO)

Iranul a promis o razbunare crunta, vineri, dupa ce un raid aerian al SUA in Bagdad l-a ucis pe Qassem Soleimani, comandantul fortelor de elita din Garzile Revolutionare Iraniene si arhitect al influentei sale.

Uniunea Europeana si dosarul Iran. Ce a discutat seful diplomatiei comunitare cu omologul sau iranian, dupa escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu

Josep Borell, noul sef al diplomatiei europene, l-a invitat pe omologul sau iranian, Mohammad Javad Zarif, la Bruxelles, in conditiile in care cei doi au discutat, in acest sfarsit de saptamana, despre.

MAE: Detensionarea in Orientul Mijlociu este esentiala pentru ca situatia de securitate sa nu se deterioreze

Romania este profund ingrijorata cu privire la evolutiile din Orientul Mijlociu, a transmis Ministerul de Externe, pe Twitter. MAE subliniaza ca detensionarea este esentiala pentru a se preintampina pe viitor.

Orientul Mijlociu - Papa Francisc face apel la dialog

Papa Francisc, preocupat de tensiunile din Orientul Mijlociu, a facut duminica apel la mentinerea d.

Orientul Mijlociu - Papa Francisc face apel la dialog

Papa Francisc, preocupat de tensiunile din Orientul Mijlociu, a facut duminica apel la mentinerea dialogului si la autocontrol, chiar daca nu s-a referit la o anumita tara, la finalul rugaciunii Angelus celebrata in Piata Sfantul Petru de la Vatican.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )