Libnet.ro
UNICEF

13:15

NATO este in alerta din cauza tensiunilor din Orientul Mijlociu

România Liberă România Liberă,
NATO este in alerta din cauza tensiunilor din Orientul Mijlociu

NATO anunta ca monitorizeaza indeaproape situatia din regiunea Orientului Mijlociu, dupa ce generalu. continuă pe România Liberă

SUA, desfasurare de forte in Orientul Mijlociu. Pentagonul trimite inca 3.000 de militari, pe fondul amenintarilor din regiune: Brigada va fi dislocata in Kuweit

Statele Unite trimit trupe suplimentare de aproape 3. 000 de militari in Orientul Mijlociu, ca o precautie pe fondul pericolului tot mai mare la care sunt expuse fortele americane din regiune, a anuntat, vineri,.

SUA trimit inca 3.500 de militari in Orientul Mijlociu dupa ce Iranul a promis sa razbune moartea lui Soleimani

Statele Unite au luat decizia de a mai trimite 3. 500 de militari in Orientul Mijlociu, dupa ce uciderea generalului iranian Qassem Soleimani a dus la un val de amenintari la adresa trupelor americane stationate in zona, a transmis un oficial al Apararii pentru CNN.

Statele Unite isi suplimenteaza efectivele militare in Orientul Mijlociu

Statele Unite vor trimite inca aproximativ 3. 500 de militari in Orientul Mijlociu, ca urmare a.

Turneul challenger de la Canberra a fost mutat la Bendigo, din cauza incendiilor de vegetatie

Turneul challenger de tenis de la Canberra, la care participa si Marius Copil, a fost mutat la Bendigo, din cauza incendiilor de vegetatie din Australia.

Petrosaniul, fara caldura si apa calda din cauza lipsei carbunelui. Se cere interventia Guvernului

Petrosaniul a ramas, in aceasta iarna, fara caldura si apa calda, din cauza lipsei carbunelui la Termocentrala Paroseni. Reprezentantii Sindicatului Solidaritatea Hunedoara spun ca probleme sunt si la Termocentrala Mintia, care alimenteaza orasul Deva si cer interventia urgenta a Guvernului.

Cine este tanarul din Suceava, spulberat in noaptea de Revelion de un sofer. Momentul tragediei a fost filmat

Tragedie in Suceava. Totul s-a petrecut atunci cand un tanar in varsta de 26 de ani, alaturi de alti prieteni au iesit in strada sa celebreze intrarea in noul an. Acestia au aprins artificii si au filmat momentele cu ajutorul telefoanelor. Tanarul era atent la telefon atunci cand o masina l-a lovit din plin. Cine .

Ea este femeia din Galati care si-a angajat amantul sa ii omoare sotul italian. Ce ii facuse partenerul de viata

Ea este femeia din Galati care si-a angajat amantul sa ii omoare sotul de origine italiana, in varta de 64 de ani. Ce ii facuse partenerul de viata? Ea e femeia din Galati care si-a angajat amantul sa ii omoare sotul italian Nicoleta Postolici era impreuna cu Mario Monaco de la varsta de 19 ani.

Cine este barbatul din Sectorul 4 al Capitalei, ucis de fostii chiriasi. Motivul crimei

Eveniment tragic in Capitala. Un barbat in varsta de 64 de ani a fost gasit mort in propria sa locuinta. Care este motivul pentru care barbatul a ramas fara suflare? Barbat ucis cu brutalitate in sectorul 4 din Capitala Politia a fost anuntata in jurul orei 23:50 la locuinta unui barbat de 64 de ani .

Cum s-au pozitionat SUA, dupa demonstratia de forta din Orientul Mijlociu. Trump si Pompeo justifica uciderea generalului Soleimani, arhitectul puterii militare iraniene (VIDEO)

Iranul a promis o razbunare crunta, vineri, dupa ce un raid aerian al SUA in Bagdad l-a ucis pe Qassem Soleimani, comandantul fortelor de elita din Garzile Revolutionare Iraniene si arhitect al influentei sale.

Stirile ProTV: FOTO. Lebedele de la Eforie, in pericol din cauza localnicilor. Mai facem cate o exceptie

Zeci de lebede au pus stapanire pe golful din Eforie Sud. Splendidele inaripate s-au obisnuit cu oamenii si au atat de multa incredere in ei incat se apropie la doar cativa centrimetri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )