Libnet.ro
UNICEF

05:15

Nawaz Sharif revendica victoria in alegerile parlamentare din Pakistan

Antena3 Antena3,
Nawaz Sharif revendica victoria in alegerile parlamentare din Pakistan

Partidul fostului premier Nawaz Sharif a revendicat, sambata seara, victoria partidului sau in scrutinul parlamentar din Pakistan, invitand adversarii politici sa coopereze pentru rezolvarea problemelor tarii,. continuă pe Antena3

Alegeri parlamentare in Pakistan: Liga Musulmana, partidul fostului premier Nawaz Sharif, revendica victoria si invita partidele la negocieri/ Cel putin 17 morti in 5 atacuri cu bomba in ziua votului.

STIRE ACTUALIZATA Pakistanezii s-au prezentat in numar mare sambata la urne, in pofida amenintarilor rebelilor talibani, pentru a vota in alegerile parlamentare considerate istorice pentru consolidarea democratiei din tara. !7 persoane au fost ucise in cinci atacuri cu bomba comise la cateva ore dupa deschiderea birourilor de votare, transmite AFP. Potrivit agentiei de stiri, Liga Musulmana PML-N), partidul fostului premier Nawaz Sharif, a revendicat victoria iar Sharif a invitat partidele parlamentare la discutii pentru a solutiona problemele Pakistanului.

Se pregatesc alegerile prezidentiale din Iran. Vezi care sunt candidatii

Said Jalili, negociatorul-sef iranian si reprezentantul direct al liderului suprem, ayatollahul Ali Khamenei, in dosarul nuclear, a decis sa candideze la functia de presedinte in scrutinul din 14 iunie,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )