Libnet.ro
UNICEF

01:06

nca un barbat a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 149

Hotnews Hotnews,
 nca un barbat a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 149

Medicii au constatat inca un deces cauzat de gripa, fiind vorba de un barbat de 39 de ani din judetul Prahova, anunta Institutul National pentru Sanatate Publica. Numarul deceselor a ajuns astfel la 149. continuă pe Hotnews

inca o femeie, din judetul Suceava, a murit din cauza gripei; numarul total al deceselor ajunge la 148

Specialistii au anuntat ca inca o femeie a murit din cauza gripei, fiind vorba despre o pacienta de 50 de ani din judetul Suceava. Ca urmare, numarul total al deceselor cauzate de gripa in acest sezon ajunge la 148.

Un barbat din Mehedinti a decedat din cauza gripei. Alte doua persoane au murit de la infectii acute respiratorii

Spitalul Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin a inregistrat 3 decese, prin infectii acute respiratorii severe, anunta Directia de Sanatate Publica Mehedinti. Este vorba de trei persoane din judetul Mehedinti.

Doliu in muzica populara: Artista iubita de milioane de romani a murit! Din pacate a facut infarct

Elena Ionescu Cojocaru, indragita cantareata de muzica populara, a murit la varsta de 68 de ani din cauza unor complicatii cardiace, potrivit Adevarul. Elena Ionescu Cojocaru s-a nascut in satul Mosneni.

Un tanar de 39 ani din Prahova a fost ucis de gripa. Numarul deceselor a ajuns la 149

Institutul National pentru Sanatate Publica a anuntat ca un barbatin varsta de 39 de ani, din judetul Prahova, confirmat cu virus gripal tip A, subtip H1)pdm09, a murit.

TRAGEDIE: Un roman A MURIT in Italia din cauza vantului puternic! (FOTO)

Tragedie in Italia. Un roman, in varsta de 45 de ani, a murit dupa ce masina in care se afla a fost strivita de un copac, in Guidonia, in apropiere de Roma, potrivit presei locale.

VIDEO Accidente n lant pe autostrazi n Italia, din cauza cetii: Cel putin un mort si zeci de raniti

Cel putin o persoana a murit, iar alte 37 au fost ranite dupa o serie de accidente in lant produse joi dimineata, in conditii de ceata densa, pe autostrazi din nordul Italiei, au relatat publicatiile Corriere della Sera si Il Messaggero, citate de Mediafax.

Vremea a facut ravagii in Bucuresti. Tramvaie blocate si copaci cazuti pe masini, din cauza vantului - FOTO

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a anuntat ca in intervalul orar 16:00-20:30, au fost gestionate 50 de interventii ca urmare a fenomenelor meteo din Bucuresti siIlfov. Au fost 44 de cazuri in.

DIN CAUZA MODIFICARII LEGILOR JUSTITIEI PRIN OUG: Parchetul Tribunalului Bucuresti isi suspenda activitatea in semn de protest

Parchetul Tribunalului Bucuresti isi suspenda activitatea cu publicul pana la intrunirea tuturor adunarilor generale ale parchetelor din cadrul Ministerului Public, respectiv 27 februarie.

Actiunile Swedbank scad semnificativ din cauza suspiciunilor de spalare de bani

Actiunile grupului bancar suedez Swedbank au deschis, astazi, in scadere cu 4%, dupa pierderile semnificative de miercuri, cand s-a publicat un raport privind implicarea unuia dintre cei mai mari creditori din tarile baltice intr-un scandal regional legat de spalare de bani, in care este inclusa si Danske Bank.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )