Libnet.ro
UNICEF

17:30

ncep lucrarile la podul suspendat peste Dunare, cea mai mare lucrare de infrastructura din Romnia din ultimii 30 de ani. Cum arata mega-proiectul care va intra n Top 5 din Europa

Hotnews Hotnews,
 ncep lucrarile la podul suspendat peste Dunare, cea mai mare lucrare de infrastructura din Romnia din ultimii 30 de ani. Cum arata mega-proiectul care va intra n Top 5 din Europa

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca Ministerul Transporturilor a emis autorizatia necesara pentru construirea podului suspendat peste Dunare in zona Braila, care va avea o lungime de 1974 metri. Valoarea lucrarilor va depasi jumatate de miliard de euro. Cand va fi finalizat, podul va intra in topul 5 al celor mai mari lucrari de infrastructura de acest tip din Europa. continuă pe Hotnews

Ministerul Transporturilor a emis autorizatia pentru lucrarile la podul suspendat peste Dunare de la Braila

Ministerul Transporturilor a emis miercuri, 19 decembrie, autorizatia de incepere a lucrarilor de construire la infrastructura podului suspendat peste Dunare in zona Braila.

Au demarat lucrarile la podul suspendat de la Braila. Va fi cel mai lung din tara si al treilea din Europa

Ministerul Transporturilor a emis miercuri, 19 decembrie, autorizatia de incepere a lucrarilor de construire la infrastructura podului suspendat peste Dunare in zona Braila. Cu o lungime o lungime totala de 1. 975 de metri, acesta va fi cel mai lung pod din tara si al treilea din Europa va fi construit la Braila.

Noua atentionare meteo: Ninsorile vor continua n cea mai mare parte a tarii si se va forma polei. Localitati ramase fara curent electric si scoli nchise

Meteorologii spun ca ninsorile vor continua in cea mai mare parte a tarii si se va depune un nou strat de zapada, iar in estul, centrul si sud-estul tarii se va forma polei. Administratia Nationala de Meteorologie a transmis, luni, o nou informare potrivit careia de la ora 12. 00 si pana marti la aceeasi ora vor fi ninsori si se va depune un nou strat de zapada. Ninsorile din ultimele ore au creat deja probleme in mai multe judete din tara, cele mai afectate zone fiind Timis, Vrancea, Bihor, Sibiu si Brasov. Localitati intregi au ramas fara curent electric, scolile si gradinitele fiind inchise. De asemenea, cursele de pe aeroportul din Sibiu au avut intarzieri de peste o ora, iar in Hunedoara au fost emise avertizari de avalansa.

SOLSTITIUL DE IARNA 2018: Cea mai scurta zi din an

Solstitiul de iarna reprezinta ziua cea mai scurta si noaptea cea mai lunga. Ca in fiecare an, acesta are loc pe data de 21 decembrie.

Cea mai stupida catastrofa din istoria aviatiei! 70 de oameni au murit dupa ce pilotul a facut pariu ca poate ateriza legat la ochi

In ciuda faptului ca transportul aerian este cea mai sigura modalitate de calatorie de pe Pamant, conform statisticilor, 70 de persoane si-au pierdut vietile pe 20 octombrie 1980, cand un avion Tu-134, care a.

Andrei Nastase: Regimul Plahotniuc-Dodon a capatat cea mai toxica forma pe care o poate avea un stat dictatorial

Liderul PPDA, Andrei Nastase, sustine ca regimul Plahotniuc-Dodon a capatat cea mai toxica forma pe care o poate avea un stat dictatorial, autocratic, mafiot, asta pentru ca fi pus in actiune o masinarie cu care oamenii sunt monitorizati, din ce in ce mai multi urmariti, filati, permanent supravegheati.

A doua cea mai mare scadere din istoria bursei romanesti dupa cadoul de Craciun al Guvernului: jumatate din profitul bancilor se duce pe taxa de lacomie

Companiile romanesti listate s-au devalorizat miercuri cu aproximativ 11 miliarde lei, dupa ce Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat a doua cea mai mare scadere zilnica din istorie: 11,2% pe indicele BET. Prabusirea pietei de actiuni are loc.

Protestele ajung si n cea mai mica tara din Europa, Andorra: 1.000 de oameni au manifestat n capitala

Seful guvernului din principatul Andorra a declarat marti ca este atent la revendicarile sociale, dupa o manifestatie care a avut loc cu o zi in urma in cea mai mica tara din Europa, in semn de protest fata de recentele legi privind liberalizarea pietei muncii si pentru a denunta o situatie sociala in degradare, scrie AFP.

Ion Iliescu, pentru Le Figaro: PSD trece prin cea mai grava criza politica/ Fostul presedinte dezminte declaratiile

PSD traverseaza cea mai grava criza politica a sa in acest moment, este de parere fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, care a vorbit pentru presa internationala. Acesta este de parere ca principalul responsabil este liderul actual al partidului,.

Ion Iliescu: PSD traieste cea mai grava criza a sa

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat pentru Le Figaro ca este o perioada dificila si confuza pentru PSD, care traieste cea mai grava criza politica a sa, el apreciind ca pozitia personala a lui Dragnea, cu problemele sale juridice, a creat fracturi interne in PSD. Este o perioada dificila, confuza pentru partid, care traieste cea mai grava criza a sa, afirma Ion Iliescu, conform Le Figaro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )