Libnet.ro
UNICEF

10:00

A doua cea mai mare scadere din istoria bursei romanesti dupa cadoul de Craciun al Guvernului: jumatate din profitul bancilor se duce pe taxa de lacomie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
A doua cea mai mare scadere din istoria bursei romanesti dupa cadoul de Craciun al Guvernului: jumatate din profitul bancilor se duce pe taxa de lacomie

Companiile romanesti listate s-au devalorizat miercuri cu aproximativ 11 miliarde lei, dupa ce Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat a doua cea mai mare scadere zilnica din istorie: 11,2% pe indicele BET. Prabusirea pietei de actiuni are loc. continuă pe Wall-Street Ro

Cumparatorul Arcelor Mittal Galati a finalizat achizitia Aluminium Dunkerque, cea mai mare topitorie de aluminiu din Europa

GFG Alliance, detinuta de Sanjeev Gupta a anuntat ca a finalizat achizitia Aluminium Dunkerque, cea mai mare topitorie de aluminiu din Europa. Alianta, cu sediul central la Londra, a declarat ca achizitia unitatii de productie care va fi redenumita Liberty Aluminium Dunkerque deschide calea catre un program de investitii ce au ca scop maximizarea valorii aluminiului produs aici.

Romania, din nou tara cu cea mai mare inflatie anuala din UE

Romania a avut, in noiembrie, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,2%, la egalitate cu Estonia si Ungaria, arata datele publicate, astazi, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Noua atentionare meteo: Ninsorile vor continua n cea mai mare parte a tarii si se va forma polei. Localitati ramase fara curent electric si scoli nchise

Meteorologii spun ca ninsorile vor continua in cea mai mare parte a tarii si se va depune un nou strat de zapada, iar in estul, centrul si sud-estul tarii se va forma polei. Administratia Nationala de Meteorologie a transmis, luni, o nou informare potrivit careia de la ora 12. 00 si pana marti la aceeasi ora vor fi ninsori si se va depune un nou strat de zapada. Ninsorile din ultimele ore au creat deja probleme in mai multe judete din tara, cele mai afectate zone fiind Timis, Vrancea, Bihor, Sibiu si Brasov. Localitati intregi au ramas fara curent electric, scolile si gradinitele fiind inchise. De asemenea, cursele de pe aeroportul din Sibiu au avut intarzieri de peste o ora, iar in Hunedoara au fost emise avertizari de avalansa.

FOTO VIDEO O tona de carne pregatita la cea mai mare pomana a porcului, la Focsani

Evenimentul se afla la cea de a cincea editie si a fost organizat de cea mai mare societate de crestere a porcilor din zona Moldova.

Financial Times: BVB se confrunta cu una dintre cele mai mari caderi din istoria sa

Bursa romaneasca se confrunta cu una dintre cele mai mari prabusiri din istoria sa dupa ce guvernul a anuntat noile taxe ce vor fi adoptate, scrie publicatia britanica de profil Financial Times.

Protestele ajung si n cea mai mica tara din Europa, Andorra: 1.000 de oameni au manifestat n capitala

Seful guvernului din principatul Andorra a declarat marti ca este atent la revendicarile sociale, dupa o manifestatie care a avut loc cu o zi in urma in cea mai mica tara din Europa, in semn de protest fata de recentele legi privind liberalizarea pietei muncii si pentru a denunta o situatie sociala in degradare, scrie AFP.

Cristina Neagu, ignorata: Cea mai buna marcatoare din istoria Europeanului n-a prins Dream Team-ul. O singura romanca a fost aleasa

Chiar daca se afla si acum pe locul 2 in clasamentul marcatoarelor de la Euro 2018, cu 44 de goluri, handbalista de 28 de ani a ratat cea mai buna echipa a turneului final.

Un tanar din Vaslui a primit cea mai mare amenda data vreodata in Romania

Un tanar de 23 de ani din Vaslui a primit o amenda de 10. 000 de lei dupa ce a incalcat mai multe reguli rutiere. Barbatul gonea pe drumul european E 581 cu 180 de kilometri pe ora si nu a vrut sa opreasca.

SOLSTITIUL DE IARNA 2018: Cea mai scurta zi din an

Solstitiul de iarna reprezinta ziua cea mai scurta si noaptea cea mai lunga. Ca in fiecare an, acesta are loc pe data de 21 decembrie.

Pacientii celui mai mare spital din Olt vor purta bratari de identificare. Manager: Sistemul poate genera economii

Un sistem nou de identificare a pacientilor va fi implementat de la 1 ianuarie 2018 in cel mai mare spital din Olt, fiecare pacient urmand sa primeasca, la internare, o bratara.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )