Libnet.ro
UNICEF

16:31

NEAMT: Un primar aflat in functie de 30 de ani a pierdut alegerile de duminica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NEAMT: Un primar aflat in functie de 30 de ani a pierdut alegerile de duminica

Cel mai longeviv primar din judetul Neamt, Doinel Grumezescu, aflat in functie de 30 ani, a pierdut alegerile la scrutinul de duminica, anunta Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale. Mesaj de ultima ora

Traian Basescu a pierdut functia de primar al Bucurestiului, la alegerile locale 2020, potrivit rezultatelor partiale anuntate de exit-poll ora 21. Playtech. ro va prezinta primele declaratii ale candidatului, de la sediul de campanie PMP. Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale 2020 Rezultatele partiale alegeri locale 2020.

Reactia lui Nicolae Robu dupa ce a aflat ca a pierdut alegerile pentru Primaria Timisoara

Nicolae Robu PNL) si-a recunoscut infrangerea in alegerile pentru primaria Timisoarei in fata lui Dominic Fritz USR PLUS). Acesta a pus ca a fost optimist pana in ultimul moment.

Marian Oprisan, prima reactie dupa ce a pierdut alegerile in Vrancea: Am sufletul impacat

Marian Oprisan, baronul PSD invins in alegerile locale organizate duminica, a avut o prima reactie dupa ce a pierdut presedintia CJ Vrancea. Marian Oprisan a postat luni un mesaj pe Facebook in care sustine.

Un pacient cu varsta sub 30 ani, infectat cu Covid-19, a murit

30 de romani infectati cu noul coronavirus si-au pierdut viata in ultimele 24 ore. Au fost identific.

Ce materii se vor studia in viitor: Marketing 3.0, Matematici avansate si Securitatea informatiei. Profesia de dascal dispare in 20-30 ani

Conferentiarul universitar Tiberiu Socaciu este un dascal vizionar: lucreaza, alaturi de alti colegi, la infiintarea unei noi institutii de invatamant superior, unde sa fie admisi cei mai buni elevi, ce vor fi pregatiti in domenii la mare cautare in acest moment, scopul fiind sa deprinda competente si nu doar sa acumuleze informatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )